28-29 Mayıs 2011 Bolu tarafında off road yapmak isteyen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,534

emrah artarslan

Jeep Willys 1946
Yer
Üsküdar
Merhabalar;

istanbul da ikametgah ediyorum 28-29 mayıs tarihlerinde bolu da etkinlik yapan yada yapmak isteyenler var mı ? daha önce bolu taraflarına gitmedim gezip görmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olursanız sevinirim .

Etiketler
Ynt: 28-29 Mayıs 2011 Bolu tarafında off road yapmak isteyen.

ne bilmek istiyorsun bolu ile ilgili neresine gideceksin...boluda çok arkadaş vardır boloff üyeleri vardır sanırım burada emin değiilim...

öncelikle bu hafta sonu için bolu da etkinlik varsa ona katılabilmek , yoksada cumartesinden gidip çadırımı kurup kamp yapabileceğim biraz zorlu yolları olan bir yere gitmek isterim

yedigöller aladağlar kamp için ideal yerler ama boludan arkadaşlar tavsiye ederse daha iyi olur. yedigöller ve aladağlara mutlaka gitmelisiniz. ayrıca abant ve gölcük de var ama yolları zorlu değil. abantın içinden tepelere çıkan yollar var ama tek başınıza olmaz...

ilginiz için teşekkürler boloff dan arkadaşlarla irtibata geçtim ve sarıalanda kamplı etkinlikleri var ona katılacağım iyi günler dilerim

yer ve tarih de verinn belki bizde seyirici olarak katılırız

Boloff'daki arkadaşlar, etkinlik nerede tam yer söyleyebilir misiniz? Ben de Düzceden günübirlik katılmak isterim.

bir yanlış anlaşılma olmasın lütfen ben bolu taraflarında gezebilmek ve off road yapabilmek amacıyla açtım konuyu yada olan bir etkinliğe katılabilir miyim diye bolu lu arkadaşlarla özelden konuşarak bir gezi planı buldum benim o etkinlik hakkında bir şeyler söylemem yada davette bulunmam belki yanlış olabilir ama arkadaşlarımız bu konuya el atıp bilgi verirse daha iyi olur

Arkadaşlar Merhaba;
Mitsubishi buluşması olarak düzenlendi ancak katılım araç sayısının az oluşu nedeniyle marka buluşması olmaktan çıktı.
Biz Boloff olarak orada olacağız. 15 araç geliriz sanırım. Katılmak isteyen herkez gelebilir.

Bolu Sarıalan yaylasında.

Bu linkten daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz katılmak için.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71031.0