KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
istanbul da ikametgah ediyorum 28-29 mayıs tarihlerinde bolu da etkinlik yapan yada yapmak isteyenler var mı ? daha önce bolu taraflarına gitmedim gezip görmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olursanız sevinirim .
Ynt: 28-29 Mayıs 2011 Bolu tarafında off road yapmak isteyen.
öncelikle bu hafta sonu için bolu da etkinlik varsa ona katılabilmek , yoksada cumartesinden gidip çadırımı kurup kamp yapabileceğim biraz zorlu yolları olan bir yere gitmek isterim
yedigöller aladağlar kamp için ideal yerler ama boludan arkadaşlar tavsiye ederse daha iyi olur. yedigöller ve aladağlara mutlaka gitmelisiniz. ayrıca abant ve gölcük de var ama yolları zorlu değil. abantın içinden tepelere çıkan yollar var ama tek başınıza olmaz...
bir yanlış anlaşılma olmasın lütfen ben bolu taraflarında gezebilmek ve off road yapabilmek amacıyla açtım konuyu yada olan bir etkinliğe katılabilir miyim diye bolu lu arkadaşlarla özelden konuşarak bir gezi planı buldum benim o etkinlik hakkında bir şeyler söylemem yada davette bulunmam belki yanlış olabilir ama arkadaşlarımız bu konuya el atıp bilgi verirse daha iyi olur
Arkadaşlar Merhaba;
Mitsubishi buluşması olarak düzenlendi ancak katılım araç sayısının az oluşu nedeniyle marka buluşması olmaktan çıktı.
Biz Boloff olarak orada olacağız. 15 araç geliriz sanırım. Katılmak isteyen herkez gelebilir.