M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 28 Şub 2017 #1 Merhaba, Frontera B 3.2 aracım bugün ışıklarda beklerken aniden stop etti. Devir küt diye sıfıra iniyor. Hemen ustama götürdüm, rölanti ayarlayıcısında problem var dedi, söktü ve temizledi. baya bir is olmuştu temizlendi. Daha sonra otoparka çektim ancak hafif de olsa rölantideyken yalpalama devam ediyor. Klimayı da açınca malum motor biraz daha zorlanıyor. şimdi bu parçayı değiştirmek istiyorum ancak aşağıdaki linkte bu parçanın parça numarasını bulamadım, yardımcı olabilir misiniz? Pièces groupes modèle Opel FRONTERA-B Parçanın fotoğraflarını da şimdi eklmeye çalışacağım. Bir de sorun bu parçadan mı kaynaklanmaktadır?
Merhaba, Frontera B 3.2 aracım bugün ışıklarda beklerken aniden stop etti. Devir küt diye sıfıra iniyor. Hemen ustama götürdüm, rölanti ayarlayıcısında problem var dedi, söktü ve temizledi. baya bir is olmuştu temizlendi. Daha sonra otoparka çektim ancak hafif de olsa rölantideyken yalpalama devam ediyor. Klimayı da açınca malum motor biraz daha zorlanıyor. şimdi bu parçayı değiştirmek istiyorum ancak aşağıdaki linkte bu parçanın parça numarasını bulamadım, yardımcı olabilir misiniz? Pièces groupes modèle Opel FRONTERA-B Parçanın fotoğraflarını da şimdi eklmeye çalışacağım. Bir de sorun bu parçadan mı kaynaklanmaktadır?
M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 2 Mar 2017 #2 Bugün bu parçayı sipariş ettim, umarım çözüm olur ve işe yarar Idle speed motor used for Isuzu OE:17112351 17112648 2151008 2H1038-in Air Intakes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bugün bu parçayı sipariş ettim, umarım çözüm olur ve işe yarar Idle speed motor used for Isuzu OE:17112351 17112648 2151008 2H1038-in Air Intakes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 25 Mar 2017 #3 Yukarıda linkini verdiğimaliexpressten aldığım parça ve aşağıdaki linkte amazon almanya'dan sipariş ettiğim parçalar elime ulaştı. Vauxhall Frontera B 1999–2004 Idle Air Control Ventil iacv 92061898 9206189800: Amazon.de: Auto Ne yazıkki 2 parça da sorunu çözmedi ve rölantide dalgalanma devam ediyor.
Yukarıda linkini verdiğimaliexpressten aldığım parça ve aşağıdaki linkte amazon almanya'dan sipariş ettiğim parçalar elime ulaştı. Vauxhall Frontera B 1999–2004 Idle Air Control Ventil iacv 92061898 9206189800: Amazon.de: Auto Ne yazıkki 2 parça da sorunu çözmedi ve rölantide dalgalanma devam ediyor.
M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 26 Mar 2018 #5 Depoda duruyor olması lazım ustada bırakmadıysam
M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 26 Mar 2018 #7 tamamdır haftasonu depoya inip bakayım. aynı sorun sizde de mi oluştu? bendeki bu parça işinizi görmeyecektir çünkü frontera için değilmiş, satıcı yanıltmış beni
tamamdır haftasonu depoya inip bakayım. aynı sorun sizde de mi oluştu? bendeki bu parça işinizi görmeyecektir çünkü frontera için değilmiş, satıcı yanıltmış beni