KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum ama araç almadan önce epey faydalandım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim öncelikle.. arkadaşlar 2003 model 3.7 aracım dik yokuşta dur kalk yaptığım zaman kalkarken arka alt taraftan dişli sıyırma sesi gibi garç diye bir ses ve vuruntu yaptı bir kez de yine araç dolu vaziyette dik bir yokuşu çıkarken aynı dişli sıyırma sesi geldi bunun sebebi nedir bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Edirne Keşanda yaşıyorum burada usta sıkıntısı da var Trakyada veya İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz usta var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba,
Anladığım kadarıyla aynı sorun bende de var. Biraz araştırdım. Bu kronik sorun diyende oldu. Şanzuman daki input output sensörler sorunludur diyende oldu. Selenoid pack sorunlu diyende var. Bilgisayara bağlamak lazım.
Avrupa yakasında 2 usta önerebilirim. Ikitellide Bağcılar sanayi de Nascar mithat usta var yada Maslak Atatürk oto sanayide Dayı Jeep var. Her ikiside oldukça iyidir...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Anladığım kadarıyla aynı sorun bende de var. Biraz araştırdım. Bu kronik sorun diyende oldu. Şanzuman daki input output sensörler sorunludur diyende oldu. Selenoid pack sorunlu diyende var. Bilgisayara bağlamak lazım.
Avrupa yakasında 2 usta önerebilirim. Ikitellide Bağcılar sanayi de Nascar mithat usta var yada Maslak Atatürk oto sanayide Dayı Jeep var. Her ikiside oldukça iyidir...
Yaa sorunun net kaynağını bulamadığımız için araştırma aşamasındayım. Benim arabada Selenoid Pack te hata veriyor. Ama bu vuruntu sorununu selenoid pack yapmaz dediler. Mithat usta 2 parça yapar birisi sensörler dedi. 400 TL civarı sensörler. Diğeri manuel beyin miş o pahalı bişeymiş. Master Servise gösterdik yapar dediler sadece Ama dediğim gibi ben işin peşindeyim. Sizinde bir servise gidip bilgisayara bağlatmanızı tavsiye ederim. En azından bir hata varmı ortaya çıkar...
e işte arıza belli. selenoid pack dediği zaten bir gurup elektronik valften oluşuyor ve beraberce değişiyor. bence doğru düzgün bir yetkili servise teslim olun.
e işte arıza belli. selenoid pack dediği zaten bir gurup elektronik valften oluşuyor ve beraberce değişiyor. bence doğru düzgün bir yetkili servise teslim olun.
Öyle yapıcam haftaya bakalım daha önce de belirttim ben servise bakıma götürdüğümde ama sorun bulamadılar. Üzerinden 1 yıl geçti neredeyse umarım bu kez anlaşılır. Çok sağolun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam istanbuldaki en iyi servise götürdüm olur normal dediler. Kronik sorun bazılarında oluyor diye cevap verdiler... Servis çözüm olmuyor herzaman...
Hocam istanbuldaki en iyi servise götürdüm olur normal dediler. Kronik sorun bazılarında oluyor diye cevap verdiler... Servis çözüm olmuyor herzaman...
Arabayı sanayiye bıraktım bugün. motor su tapası patladı bugün o iş ile ilgilenemedim. Ama hafta içi araç sanayide ustada olacak. Ustam ilgilenecek. Büyük ihtimal selenoid pack değişecek bende. Sonrasına yine bakacaz. Bu hafta benim aracın çok işi var sannayide. Haftasonuna anca alırım herhalde. 5 cm yükseltilmiş olarak
Arabayı sanayiye bıraktım bugün. motor su tapası patladı bugün o iş ile ilgilenemedim. Ama hafta içi araç sanayide ustada olacak. Ustam ilgilenecek. Büyük ihtimal selenoid pack değişecek bende. Sonrasına yine bakacaz. Bu hafta benim aracın çok işi var sannayide. Haftasonuna anca alırım herhalde. 5 cm yükseltilmiş olarak
Çok geçmiş olsun umarım çözülür diğer problem de.. ben de bu hafta içi eğilicem üstüne, Yükseltme için kit mi kuşlandınız ne kadara mal oldu aşağı yukarı
Çok geçmiş olsun umarım çözülür diğer problem de.. ben de bu hafta içi eğilicem üstüne, Yükseltme için kit mi kuşlandınız ne kadara mal oldu aşağı yukarı