KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sanırım traktör lastiği bütün yarışlarda yasaklandı,
ama yarışın orta bölümlerinde parkur biraz stebilize edilebilirdi.zira başlarda yarışanlarla sonlarda yarışanlar arasında %30,%40 zorluk farkı oluştu.
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
ya hiç kimsede gece etabı resimleri yok mu tüm başllıklara bakıyorum yok yok yok...hele benim aracın resmi hiç yok...o kadar da kırmıştık poz verecez diye
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
mertbirincioglu' Alıntı:
ya hiç kimsede gece etabı resimleri yok mu tüm başllıklara bakıyorum yok yok yok...hele benim aracın resmi hiç yok...o kadar da kırmıştık poz verecez diye
mertbirincioglu' Alıntı:
mertbirincioglu' Alıntı:
evet bir sürü fotografçı arkadaş vardı etkinlikte...nerde fotograflar arkadaşlar...
Mert kapı numaranı söylesene arkadasım belki yüklemediklerim içinde varsa göndereyim...
evet abi taktım lastiklerden çok memnunum....bi de parkuru tamamlasaydım çamur performansı hakkında daha çok fikrim olacaktı ama kısmet artık ercovaya...
bircanefe' Alıntı:
evet bir sürü fotografçı arkadaş vardı etkinlikte...nerde fotograflar arkadaşlar...
Mert kapı numaranı söylesene arkadasım belki yüklemediklerim içinde varsa göndereyim...