KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
son_kral_54' Alıntı:
Hadi ordan...senin görevin daha zor bozulan ankara grubundaki arabaları (mesela beni) 200 km. çekmek gibi
bu arada bir ilanda ben yapayım.
arkadaşlar son yarışmacı olarak italyan çukurundaki şahlanma sahnemi görüntüleyen varmııı....
(zaten o çukurdan ileriyede gidemedim ;D)
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
düzce offroad kulubünün başarılı organizasyonunu tebrik ediyorum ercova şenliği iptal oldu.düzceden yeni bir organizasyon haberi almak için sabırsızlanıyoruz.bekliyoruz
Selamlar Ben yine herkese bu güzel sözler yazıldığı için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar bizlerde bir etkinlikde sizlerle yeniden birlikte olmak tabiki istiyoruz etkinlik yapabilmek için bir kaç belediye başkanımızla görüşüyoruz sizlere şimdiden umut veripte sonrada yapmamak olmaz o yüzden bize kesin bi cevap geldiğinde olumlu yada olumsuz bunu sizlerle kesinlikle paylaşacagız bunu için tabiki biraz zaman lazım görüşmek üzere saygılarımla.
cj5amc79' Alıntı:
düzce offroad kulubünün başarılı organizasyonunu tebrik ediyorum ercova şenliği iptal oldu.düzceden yeni bir organizasyon haberi almak için sabırsızlanıyoruz.bekliyoruz
Sayın memioğlu öncelikle Ercova şenliğinin iptaline en üzülen Düzce gurubu olarak bizler olduk, çünkü çok yorucu bir dönem
geçirdik tam bir etkinlik de bizlerde dinlenip eğlenelim derken iptal oldu. Hayırlısı tabi o arkadaşlarımızın da belirli sorunları görerek
organizasyonun sekteye uğramaması adına iptal etmişlerdir.
Birde teşekkür ediyoruz bizlerin istediğimizde birşeyleri yapabileceğimize inancınızdan dolayı Zafer arkadaşımın da belirttiği üzere çeşitli Belediye ve
Kamu kurumları ile sürekli görüşme halindeyiz bakarsınız bir süpriz yapıp yakın zaman da tekrar bir organizasyonda beraber oluruz.