KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
Arkadaşlar tekrar katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Ben kısaca resimlerle baştan sona bir özet geçtim başka bir konu yoksa ben şu kalan araçların startını vereyim
tekrar güzel bir etkinlik de görüşmek dileğiyle ama birileri de bizi misafir etsin artık
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
herkese merhaba tekrar düzce ekibine teşekkürler bu muhteşem organizasyon için tatilimi geçirdiğim fethiyeden düzceye 13.5 saatlik bi yolculukla ulaştım tatil boyuncadaa inanılmaz bi hareketlilikle 5 gün geçirdim cumartesi kamp alanına ulaştıgımda çook yorgundum. ama yine harika bi ekip harika bi etkinlik hazırlamış görsel ziyafet için hem emeği geçenlere hemde yarışmacılara teşekkür ederim
geçen sene katılmıştım ve çok memnun kalmıştım.
bu sene maalesef kızımın veli toplantısı nedeniyle katılamadım çok istememe rağmen.
inşallah seneye yine böyle okulların açıldığı haftaya denk gelmezde daha çok katılım olur ..
yine de emeği geçen tüm arkadaşlara tşkrler..
kaymakam bey aynı kalmış jan.komutanımız değişmiş sadece
oooo selimciğim ne yapayım senin o -küçücük dediğin- sucuk ekmek aparatifinle göremeğince unutmuşum hahahahaha ama uzun zaman geçti aradan aparatif selim ben batmayanıda batırırım arkadaşım bu etkinliktede tüm ankara ekibinin araç sorunlarının gene günah keçisi ben oldum ama ;D ;D ;D ;D
cidowsky' Alıntı:
oooo selimciğim ne yapayım senin o -küçücük dediğin- sucuk ekmek aparatifinle göremeğince unutmuşum hahahahaha ama uzun zaman geçti aradan aparatif selim ben batmayanıda batırırım arkadaşım bu etkinliktede tüm ankara ekibinin araç sorunlarının gene günah keçisi ben oldum ama ;D ;D ;D ;D