Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
İnsan okudukça daha da bir heyecanlanıyor ama
Sabırsızlıkla bekliyoruz bizde.. Çok güzel geçecek inşallah
Detaylı başlık açılacak ama sorulara kısaca yanıt vermek gerekirse;
* Yeme - İçme : Herkes kendi erzağını temin ediyor. kaç gün kalacaksınız ne kadar yiyip ne kadar içeceksiniz kendiniz daha iyi bilirsiniz. kamp alanına çok yakın alışveriş yapacak yer var mı net bilmiyorum. detaylı başlıkta belirtilir. 1. festivalde Bolu'da marketten alışveriş yapmıştık.
*Konaklama : Bungalovlar ve Çadır alanları var. Bungalovların adedi ve ücreti yine detaylı başlıkta belirtilecek.. Çadırda kalacaklar gece soğuğu için ciddi önlemler alsınlar. İlk festivalde gündüz askılılarla gezip gece polarlarla donmuştum ben çadırda. Doğru derecede uyku tulumları mantıklı geliyor.
* Araçsız gelecekler için ; Sırt çantanızı doğru yerleştirdiğiniz takdirde eksiğiniz kalmaz
Dağcıları düşünün.. Az bir eşya ve erzak ile günlerce tırmanıyorlar
Oldu ki yemeğiniz yetmedi.. Sizi doyuramazsak sofralarımızda yuh bize
*Çocukları / bebekleri ile gelecekler..; Kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız. Doğa şartlarında nasıl davranacaklarını, sıkılıp sıkılmayacaklaranı vs.. Daha önceki festivallerimize çocukları ve hatta bebekleri ile katılanlar oldu. Sorun yaşamamışlardı diye anımsıyorum..
Bir kısmı da Face ile kanka olup tüm gün onunla oynamıştı (avatarımdaki rottweiler)
Gezenbilir paylaşır