Şişme yatağın altına hasır plaj minderi sermeyi unutmayın. Topraktan geçen soğuğu çok iyi engelliyor.
Ben kış kamplarında kar üzerinde çadır kurduğumda yapıyorum bunu.
En alta Hasır Plaj Minderi + Lastik Plaj Minderi + Alimunyum Plaj Örtüsü = Optimum Mat Konforu.
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
hypnosis' Alıntı:
Aramızda İntex marka tek kişilik şişme yatak kullanan arkadaşlar varmı? Metro gross marketlerde kampanyada 15Tl gibi bir fiyata satılıyor Kalitesi hakkında bir fikrim yok Eğer iyi yorum gelirse bugün almayı düşünüyorum
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Esra hnm merhaba,
Bungalov fiyatı gecelik 140TL'midir? Doğru mu anlıyorum?
Cuma akşamı gelecekler için ise 2x140=280TL midir?
eftaLYa' Alıntı:
Derneğimiz adına rezerve edilmiş 30 adet iki yataklı ve tuvaletli bungalov bulunmaktadır.
Bungalovlarda kişi başına bir gece (iki günlük) konaklama ücreti 70TL'dir.
Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederim.
Cevap veren herkeze teşekkürler. Normalde hep mat+uyku tulumu kullanırdım ama fiyatlarını uygun görünce birde yatağı denemek istedim. Taşıması biraz problem olucak gibi 2.5 kg yaklaşık ağırlığı çanta iyice ağırlaşacak ama sonunda rahat etmek var denemeye değer
Biz diğerlerine araba gözüyle bakamıyoruz ve kullanamıyoruz Esra... Hepsi arazi aracı ve bunlar Bayrampaşadan gelecekler.... Avrupa yakasının offroadçıları kaç araç olur bilmiyorum ama Anadolu yakasından benim bildiğim 7-8 adet offroad aracı daha var , bilmediklerim ne kadar bilmiyorum tabii .. ;D Karışık oldu biraz... Yer kalmaz diye Cuma sabahtan yollardayız...