Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle....Herkes sizler yani katılabilecekler kadar şanslı değil çünkü... :S Her ne kadar daha önce böyle bir etkinliğe katılmamış olsam da ve offroad tutkunu olmasam da doğa ile iç içe olabilmek,benim için değişik yani daha önce görmediğim bir doğal güzelliği seyredip yaşayabilmek,göl etrafında yürüyüş yapabilmek,değişik bir ortamı görebilmek,benim için değişik insanları görüp az da olsa tanıyabilmek, hayatıma az da olsa renk katabilmek,hayatımda değişik bir anı yaratabilmek ve buna benzer biçok etken nedeniyle katılabilmeyi isterdim ama sanırım katılamıyacağım. : : Tadını iyi çıkarın,iyi eğlenceler.....
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Sevgili Gezenbilir Ailemiz ;
Böyle bir festivalin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim..Biz ilk defa katılacaklar için önerileriniz nelerdir ? Oraya gittiğimizde getirmeyi akıl edemediğimiz gerekli malzemeler için dövünmek istemeyiz ;D ;D ;D Olmazsa olmazlar konusunu azıcık açabilirseniz mükemmel olacak ..
Google earth 'da harita ve ilk açılıştaki dünyayı göremiyorsanız , ben 5 dk aralıklarla denedim ve sorununuz düzeldiği hakkında bir kaç tecrübe yaşadım , isterseniz bir deneyin.
Şu an tam çözüm için uğraşıyorum.