Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
iyi dilekleriniz için teşekkürler.benim için önemli olan motor.bundan önce bmw 7.30 un motoru elimde kaldı ve 3 bin gitti.yani yoğurt süt işi )) fiat olarakta gerçekten ucuza geldi.
Altun' Alıntı:
Ahhh ahh gecen sene katılmaktan son anda vazgeçen, ama bizim döndükten sonra eklediğimiz fotoğrafları görüpde üzülen, pişman olan o kadar çok arkadaşımız vardı ki serzenişleri 1 sene sürdü
Bence bu sene bi kez daha düşünmekte ve şartları zorlamakta fayda var...
ahh ahh!! ben de geçen sene katıldığım için, bu sene katılamamaktan dolayı çok üzgünüm ya. Şartları zorladım ama engelleyici durumlar var. Unutulmaz zamanlar geçirmiştik Topuk yaylasında. Bir sonraki festivale kadar anılarımı canlı tutacağım
İstanbuldan cuma ( saat önemli değil ) katılacak arkadaşlar için , araçsızım bir boş yer arıyorum , ridvancicek_c@hotmail.com ... Araç bulamazsam bile istanbul esenler otogarından bolu ya beraber gideceğim arkadaşlarda olabilir, hep beraber gideriz....
Nursel' Alıntı:
ahh ahh!! ben de geçen sene katıldığım için, bu sene katılamamaktan dolayı çok üzgünüm ya. Şartları zorladım ama engelleyici durumlar var. Unutulmaz zamanlar geçirmiştik Topuk yaylasında. Bir sonraki festivale kadar anılarımı canlı tutacağım