Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Off_Road' Alıntı:
fotoğrafta görülen dere ise ve son yağmurlardan sonra değişiklik olmadıysa bence ordan binek araçlar rahat geçer.. geçemezsede ordaki onlarca 4x4 lerden birisi zevkle sizi çekecektir
Şu sıralar sanırım gezenbilir Yönetim kadrosu orda kamp ateşini yakmış etkinliğin son detaylarını düzenliyorlardır ve dinleniyorlardır belki .. çünkü yarından itibarenki 2-3 günde biz eğlenirken onlar gerçekten çok yorulacaklar....
onlara kolaylıklar .. bugun yarın yola çıkacaklarada yolda dikkatli olmalarını hatırlatıyor ve iyi yolculuklar diliyorum...
Off_Road' Alıntı:
Şu sıralar sanırım gezenbilir Yönetim kadrosu orda kamp ateşini yakmış etkinliğin son detaylarını düzenliyorlardır ve dinleniyorlardır belki .. çünkü yarından itibarenki 2-3 günde biz eğlenirken onlar gerçekten çok yorulacaklar....
onlara kolaylıklar .. bugun yarın yola çıkacaklarada yolda dikkatli olmalarını hatırlatıyor ve iyi yolculuklar diliyoruz...
Çok haklısınız, bizlerde böyle organizasyonlarda çok görev aldık, gerçekten çop yıpranıyor ve çorgunluk yaratıyor. Ama sonucuna baktığınzda herkes mutlu olduğunda en büyük keyifi yine siz alıyorsunuz.
Yine buradaki görevli arkadaşlara verdikleri emeklerden dolayı sonsuz teşekkürler ediyoruz, ellerine, yüreklerine sağlık...
Allah yardımcınız olsun, kolay bir iş değil gerçekten.
Herkese bol neşeli, mutlu saatler, bol keyifli ve eğelenceli dakikalar...
Ankara'dan yol tarifi yapabilecek var mı acaba ?? Veya c.tesi sabah yola çıkacak olanlar _? Konvoy düzenleyenler.. Sabah 7 gibi yola çıkmayı düşünüyoruzzz
Ya dere mere derkeni kaynadık arada
İstanbul............. "Yarın akşam 4-5 gibi yola çıkacak arkadaşlardan, aracıne bir kişi misafir kabul edebilecek biri olur mu?..." diye sordum bende..
byfreedom' Alıntı:
Ankara'dan yol tarifi yapabilecek var mı acaba ?? Veya c.tesi sabah yola çıkacak olanlar _? Konvoy düzenleyenler.. Sabah 7 gibi yola çıkmayı düşünüyoruzzz