Çamur istiyorsanız yağmur yağmasa bile doyasııya çamur bulacağınızdan emin olabilirsiniz arkadaşlar.Ayrıca bu gün kamp alanını gezdim,bir kaç foto da çektim,ekliyeceğim,harika bir manzarası var,bu gün hava açıktı,umarım hafta sonu da böyle olur,tüm katılan arkadaşlarımız zevk alırlar.
Kısa bir bilgi (Kamp alanında bununla ilgili brifing ilgililer tarafından verilecek ama ön bilgi olsun diye yazayım)
FSC (Forest Stewardship Council-Orman Yönetim Konseyi) tarafından Orman yönetimi sertifikasyonu Ülkemizde ilk defa Aladağ Orman işletme Şefliğine Bağlı bu bölgede pilot bölge olarak uygulanıyor.Çevre temizliğine ve doğanın korunmasına özen göstereciğinizi biliyorum,özellikle bu bölge için daha titiz davranılmasını sizlerden özellikle rica edeceğim..
Bu arada TEMA gönüllüsü bir arkadaşım Fidan dikme konusunda girişimleri olacağını yazmıştı,Aladağ Orman işletme Şefine toprak ve rakım konusunu sordum ve maalesef Meşe fidanınlarının bu bölgede yetişmeyeceğini,bölgenin Sarıçam ağaçları için elverişli olduğunu belirtti.Meşe fidanlarını Gölcük Yolu üzerinde herhangi bir yere dikerseniz zayi olmayacaklardır..
Hafta sonu görüşürüz
Ayrıca yol yardımı ve acil durumlar için Telefonum
0532 481 98 23