K kinstd Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 23 10 Nis 2019 #1 sizin aracınızla gidebiliriz yol masraflarının yarısını karşılayaiblirim iran ı beyenmesem de urimiye tebriz veya tahran cok güzel yerlerdi donus ise ermenistan gürcüstan tan çıkabiliriz.
sizin aracınızla gidebiliriz yol masraflarının yarısını karşılayaiblirim iran ı beyenmesem de urimiye tebriz veya tahran cok güzel yerlerdi donus ise ermenistan gürcüstan tan çıkabiliriz.
Y yalova Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 11 May 2019 #2 merhaba ne zaman gıtmek ıstıyorsunuz. bu mayıs icinde olursa gıdebiliriz.
K kinstd Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 23 21 May 2019 #3 siz ne zaman müsait olursanız o zaman gidebiliriz.
Y yalova Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 29 May 2019 #4 sizinle nasıl görüsüp tanısabiliriz.nerde yasıyorsunuz. ben pendıkte yasıyorum.yakınsanız görüşüp yola cıkabiliriz
sizinle nasıl görüsüp tanısabiliriz.nerde yasıyorsunuz. ben pendıkte yasıyorum.yakınsanız görüşüp yola cıkabiliriz
K kinstd Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 23 30 May 2019 #5 Ben Ardahan'dayim. Arabayla buraya geleceksiniz Nurdan aşağı Kars Iğdır Ağrı yapıp İran'a girip Ermenistan gürcustannn yapıp Ardahan dan cikacagiz
Ben Ardahan'dayim. Arabayla buraya geleceksiniz Nurdan aşağı Kars Iğdır Ağrı yapıp İran'a girip Ermenistan gürcustannn yapıp Ardahan dan cikacagiz
T tassio27 Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 15 Kas 2019 #6 Merhaba konuyu hortlatayim. İran gezisini gerceklestirdiniz mi? Gerceklestiyse; deneyimlerinizi alabilir miyim? Gerceklesmediyse; hala boyle bir planiniz varsa katilmak isterim. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba konuyu hortlatayim. İran gezisini gerceklestirdiniz mi? Gerceklestiyse; deneyimlerinizi alabilir miyim? Gerceklesmediyse; hala boyle bir planiniz varsa katilmak isterim. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OmerTuran ⍡ Mesajlar 6 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Kas 2019 #7 Detaylı bir güncel İran güncesi iyi olurdu doğrusu.
T tassio27 Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 18 Kas 2019 #8 OmerTuran' Alıntı: Detaylı bir güncel İran güncesi iyi olurdu doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Ben kesinlikle katilirim Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OmerTuran' Alıntı: Detaylı bir güncel İran güncesi iyi olurdu doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Ben kesinlikle katilirim Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi