ilk sayfalardaki cevap verdigimiz arkadaşımızın ismi de Birol Öztürk..Mitsubishi pajerosu var .Bize katılacaktı o da.son anda işi çıktı gelemedi.
.topigimize yazı yazdıgı için cevaben yazdım ona da..
Karışıklık sadece Mustafa beyle beraber gelen arkadaşımızın adını yanlışlıkla Erhan demem..Aslı da Muzaffer ..
anlaşıldı ismail abi sen beni istemiyorsun sana sorduğum soruların hiç birine cevap vermedin bugüne kadar bende o zaman :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ben kimseye "istemiyorum..kırgınım,gelme..demedim..demem..kendini bilen..offroadu özümseyen..bu işi ciddiye alan..ayakları yerde ,havalarda olmayanlarla her zaman her zeminde varım."
Aksi takdirde..yavaş yavaş o ortamdan uzaklaşırım.. Nokta
yiğito' Alıntı:
anlaşıldı ismail abi sen beni istemiyorsun sana sorduğum soruların hiç birine cevap vermedin bugüne kadar bende o zaman :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
İsmail abi; 1. foto benim eski 4.0 prado ile geçen sene..sugörenin üstü..oralar acaip güzel oluyor karda...İnşallah bir dahaki etkinlikte o tarafa gidelim diyorum ben..
2. foto bu sene...yine sugören tarafı..araç bizim Erhan'nın her daim batan ve benim çıkardığım Antarası..o yüzden araç batırma,oturtma konusunda uzmandır bizimkisi.. ;D