Gökmen her zaman bekleriz..yeter ki..lastik mt olsun..ve strabın (çekme halatı) olsun..
Bu konuda yavaş yavaş ivme kazanırsın..bekleriz..özelden tlf verirsen arama kaydına alırım
gkmncbn' Alıntı:
acemi off roadcu kabul edersen bj60'ın kontenjanına ben talibim ismail abi!
İnşallah Mustafacıgım..
senden haber bekliyoruz..Oralarda havanın ve şartların durumunu ögrenip hafta başı yada ortasında haber verirsen..5-7 araçlık güzel bir geziyi Yalovada yaparız..
Bundan sonra söz sende...
fastgame' Alıntı:
İsmail abi; 1. foto benim eski 4.0 prado ile geçen sene..sugörenin üstü..oralar acaip güzel oluyor karda...İnşallah bir dahaki etkinlikte o tarafa gidelim diyorum ben..
2. foto bu sene...yine sugören tarafı..araç bizim Erhan'nın her daim batan ve benim çıkardığım Antarası..o yüzden araç batırma,oturtma konusunda uzmandır bizimkisi.. ;D
İnşallah Mustafacıgım..
senden haber bekliyoruz..Oralarda havanın ve şartların durumunu ögrenip hafta başı yada ortasında haber verirsen..5-7 araçlık güzel bir geziyi Yalovada yaparız..
Bundan sonra söz sende...
ne marka lastikler ..?
Benim şu ana kadar bilhassa çamurda en iyi iş yapan..buz olmayan karda da iyi iş yapan lastikleri sıralarsam
ZATEN SÖYLEMEYE GEREK YOK mt LASTİK SINIFI OLMALI.
-Super Swamper BOGGER
--Silverstone EXTREME
diye gider...
deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..
genleri aynı..pradoya eger silverstone extreme lastik takalım..ben sana iddia ediyorum..tanıyamazsın..bahse girerim...
var mısın
obex' Alıntı:
deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..