deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..
ben şunu öğrendim kürek kullanman kesisnse araban yüksek şase boyu kısa olacakki arabanın altındaki kar kütlesi az olsun.al al bitmiyor yoksa.bir traktör kar çıktı pradonun altından
ben kürek sallarken böyle yapacağın aklıma geldi.uyandırmıım dedim.ama uyanmıssın.neyse kürek olayını bundan sonra tek çözecen.
birde bu mustafayı takip eden jcb kepçe var.adam pradoyu görünce gene geldi.ona sor pradoyu..
adam kar yağınca orda seni bekliyomuş gibi davranıyor.
prado güzel araç ama yükseltme başta uygulamalar lazım. benim görüşüm tabii...
bu arada antarayı göremiyoruz.. antara'nın annesi karda çamurda oynamasına izin vermiyor mu? ;D ;D ;D ;D
prado güzel araç ama yükseltme başta uygulamalar lazım. benim görüşüm tabii...
bu arada antarayı göremiyoruz.. antara'nın annesi karda çamurda oynamasına izin vermiyor mu? ;D ;D ;D ;D
antara haddini bilir.ama gövde oturmadığı sürece karda arabayı tanıyamassın. ama sadece karda.
çamur bizi bozar.seni toyotadan arayıp arabalarınızı altınızdan alacaklar haberiniz yok.senin ve mustinin .arabanın hakkını veremiyorsunuz
antara haddini bilir.ama gövde oturmadığı sürece karda arabayı tanıyamassın. ama sadece karda.
çamur bizi bozar.seni toyotadan arayıp arabalarınızı altınızdan alacaklar haberiniz yok.senin ve mustinin .arabanın hakkını veremiyorsunuz
ben kürek sallarken böyle yapacağın aklıma geldi.uyandırmıım dedim.ama uyanmıssın.neyse kürek olayını bundan sonra tek çözecen.
birde bu mustafayı takip eden jcb kepçe var.adam pradoyu görünce gene geldi.ona sor pradoyu..
adam kar yağınca orda seni bekliyomuş gibi davranıyor.
o jcb ci benim arkadaş..görünce gelir hal hatır sorar herzaman...ama sen küreklemeye o kadar vermiştin ki kendini,adamın selamını görmedin...
Muzo sana bir tane lj70 alalım..sen onunla oynada görelim seni...
Konuyu takip eden arkadaşlar...Yalovada sugören mevkii çok güzel bir etap aslında..kar,çamur herşey var..Kış aylarında sürekli kar eksik olmaz...doğa olarak çok güzel bir yer..
Şu sıralar kapalıdır aslında...açmak isteyenler çıkacaktır mutlaka...
Bugün çektiğimiz kısa bir video:
http://youtu.be/EUT3DriU2oI
bak karda nasıl gittiğini kimseciklere anlatmayacem ama niva fiyatına şu kırmızı arabayı verirsen.bu arada her 10 dakkada bir stop etmiyor dimi?sanki diğer araba çalıştığını unutuyodu birden stop ediyordu.ama hakkını vermek lazım kırmızı jeepin güsel.ne kadar istersin?
bak karda nasıl gittiğini kimseciklere anlatmayacem ama niva fiyatına şu kırmızı arabayı verirsen.bu arada her 10 dakkada bir stop etmiyor dimi?sanki diğer araba çalıştığını unutuyodu birden stop ediyordu.ama hakkını vermek lazım kırmızı jeepin güsel.ne kadar istersin?
harbi gözlemerinde detayı kaçırmışsın.. ;D
stop etmiyordu benzine geçirmek için lpg yi kesiyorduk. stop edincede benzinde çalıştırmaya çalışıyorduk.
ama buji kablosu sorunumuz vardı bu gün geldi kablolar yarın takarız...
kar olayına gelince,, kar parkuru kimsenin beklediği gibi değildi..
o gün araçların gidipte bizim gidemediğimiz kar parkuru mu vardı
ve en iyi dönüş manevrasını yine vx80 yaptı sanırım :
neyse bakalım eğer lastik alırsam karda meşhur rakiplerimi görmek isterim..
wrangler gerçekten herkesin gözdesi burada.. ve her yere yakışır...
sende öne arkaya tam kilit taktırırsın tutana aşk olsun...
wranglere gelince 2.5 fiyatları burada http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-jeep-wrangler-2.5?query_text=wrangler&viewType=Gallery
yaparız bişeyler...