38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,531

Lastik olcunuz nedir ? (Inc yukskligi)

• 31 ve alt olculer

Kullanılan: 24 32.9%
  • 33

Kullanılan: 27 37.0%
  • 35

Kullanılan: 14 19.2%
  • 37

Kullanılan: 2 2.7%
  • 38 ve yukari olculer

Kullanılan: 6 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    73
Ynt: 38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

yunus bager' Alıntı:
O haliyle yani şüanki hali

şu anda 120 ye arada bir çıkıyorum ama çok emniyetli gelmiyor açıkçası. 80-90 yetiyor uzun yolda yorulmuyorum hiç ;D

ufukozkan' Alıntı:
Biraz bosluk vardi
boslugu aldik Bu seferde hafif dalma yapdi eski haline getirdik

aslında en güzel örnek bir bisiklet lastiğini orta milinden tutup çevirin. Arada yatay ve dikey haraket yaptırmaya çalışın. ne kadar zorlanacağınızı tahmin edebilirsiniz. Devamlı offroad yapan 38 lastiğin yüksek hızda ne kadar dengeli haraket edebileceğini siz hesap edin artık ..

Etiketler

Aslinda fazlada kurcalamak iyi degil Araba yuksek oldugu icin ruzgar anormal etkiliyor Buna ragmen gayet duzgun gidiyor Sadece ilk gaz vermede kafa gezdiriyor

Cokda sorun degil Aklima geldi yazdim

ufukozkan' Alıntı:

Evet,bunu direk ve sadece lastik ile ilişkilendireceksek ki yanlışta olmaz.
Bu tip ani güç bindirmelerinde,hele birde lastikler M/T ise,normal denilebilir.
Fakat yanlış anlaşılmasın,bu normal tanımlamasını bu araç için söylüyorum (araçta yapılan toplam değişiklikler ve buna bağlı olarak yansımaları,yani her araçta olucak diye bir kuralda yok)
İşte burda,lastiğin ve buna bağlı olarak blokların, gerek kimyasal gerekse geometrik yapıları etkin olabiliyor.

heee tekini ben işaretlediydim 38 lerin ;D, sonra başlığı kaybettim, unuttum yazayım. şimdi yine buldum ;D,

Ufuk abi naber , Ya su bizim serbest muhabbet başlığını kapattılarmı bir türlü bulamıyom!!!!!

Hakancim iyiyim tesekkur ederim Sen nasilsin

Serbest muhabbet bolumu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.msg387790#top