4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,891

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar araba 4 inç orj kitle yukseltilmiş. Bu kitin içinde saftlar ve bütün kollar var. Yapilan işlemi sahibi yazacaktir. Araç bizle ayni çati altinda olmakdan zevk alan Ziya abimin arabasi araçla ilgili fazla birşey soylemicem mal ortada..

Ziya abiyle benim şoyle bir animiz var. Bende daha LC yok bakiniyorum haril haril bir dizel kaçirmişim benim araba ilanda 68 tl yuh diyorum bakip bakip.. o Gunlerde sanayiye gelirken ziya abiyi gordum yolda geçti gitti ben kaldim işiklarda van anasini ne temiz makina dedim girdim sanayiye baktim ziya abi bir yerde arabadan iniyor. Yapiştim abi satalim araci diye yok kardeş dedi bu benim nikahli karim satilmaz atilmaz. Bir kaç kişi daha demişti bana satani pek olmaz bu araçlarin diye o zaman dogruymus dedim. Oyle telini verdi bir arkadaşinda araç vardi onu konuştuk ayrildik.. Taki gecen bursa kampinda karşilaşana dek.

Araç geçen hafta kaplandi ozel malzeme geldi ziya abi için çok para verdik ama çok şik bir araç oldu.

Ziya abide pek yazanlardan degil ama bu yolun yolcusu klasikci arti bir kamyonu var adam altinda sandalyade oturuyor.

Kazasiz belasiz Ziya abim.

Etiketler
Ynt: 4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over

Yapabilen yapar yapamayanda incik boncuk resmini ceker koyar ortaliklara...............

On panjur kaplama beyler...!

vay anasını be bu ne yaaa....çhjkwbgsmfghwkqufb....
manyak oldum apıştım kaldım....allahım sana geliyorum

vay vay vay ağzım açık kaldı gene maşallah diyorum çok güzel

hayırlşı olsun bol çamurlu günlerde kirlensin ;D

MAŞALLAH süper olmus gülle gülle kullanın

bu ne abi yaa.. ;D ;D..ohoo ağız tadıyla bi defender sevdamızı bile yaşatmadınız abi ya... ;D..

çok güzel makinalar..allah kaza bela vermesin..güle güle kullansın sahipleri...

Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.Yazışma özürlü olduğumu kabul ediyorum ama TOYOTAcıların bütün herşeyini takip ediyorum ve müthiş keyif alıyorum. Müco'ya forumda göstermiş olduğu perfomanstan dolayı ayrıca müteşşekirim.

ya ziya abicim su aracın nası yapım asamasından gecdiğinide bi görsellesek daha bi heyecanlı olsak bizede bi yol göstersen abi nası olur....

Hiç öyle resimleme merakım yok malesef.Ama yükseltmeleri mutlaka orjinal yapmak lazım,(biraz masraflı oluyor ama arabada en ufak sağa sola kaçma olmuyor.) Kiti getirecek arkadaşlarımız var, yardımcı oluruz.

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın 80 gibi 80 olmuş

camaro' Alıntı:
Hiç öyle resimleme merakım yok malesef.Ama yükseltmeleri mutlaka orjinal yapmak lazım,(biraz masraflı oluyor ama arabada en ufak sağa sola kaçma olmuyor.) Kiti getirecek arkadaşlarımız var, yardımcı oluruz.
tamam ziya abi...ben takibi devam zaten nikahımada alcam arabayı sizin gibi ;D ;D
baska türlü bu iş olmaz zaten ömür boyu....

Bu arabaya ARB tampon ve arka stepne taşıyıcı tampon yakışır

Hay Maşallah TANK gibi olmuş...