MUSTANG Kamp II Mesajlar 239 Tepkime Puanı 1 Yer ADANA 14 Haz 2010 #17 Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm 1994 T0YOTA 4RUNNER 4X4 VEYA 4X2 SURULEBILIRLIK (VX LERDE YOK)PROFESYONEL 4X4. ONDE 28 MM DOWNEY TORSIYON ÇUBUKLARI ARKADA HELEZON YAYLARI (MAKAS DEĞİL) 4 ADET OLDMEN EMU 4X4 AMORTISORLERI YENI 31 X 10,5 GOOD YEAR MTR LASTIKLER ARKADA LSD DIFFERANSIYEL, ONDE SERBEST PORYALAR KLIMA, SUN ROOF, USTTE RACK, YAN BASAMAKLAR,SONY CD,ONDE BULL BAR, ARKADA ÇEKI DEMIRI,MOTOR ALT KORUMA SACI,HELLA FARLAR VB,...
Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm 1994 T0YOTA 4RUNNER 4X4 VEYA 4X2 SURULEBILIRLIK (VX LERDE YOK)PROFESYONEL 4X4. ONDE 28 MM DOWNEY TORSIYON ÇUBUKLARI ARKADA HELEZON YAYLARI (MAKAS DEĞİL) 4 ADET OLDMEN EMU 4X4 AMORTISORLERI YENI 31 X 10,5 GOOD YEAR MTR LASTIKLER ARKADA LSD DIFFERANSIYEL, ONDE SERBEST PORYALAR KLIMA, SUN ROOF, USTTE RACK, YAN BASAMAKLAR,SONY CD,ONDE BULL BAR, ARKADA ÇEKI DEMIRI,MOTOR ALT KORUMA SACI,HELLA FARLAR VB,...
MUSTANG Kamp II Mesajlar 239 Tepkime Puanı 1 Yer ADANA 14 Haz 2010 #18 Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm kesınlıkle cok konforlu bır arac arazıde henuz deneme sansım olmadı ama ılok fırsatta deneyecegım
Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm kesınlıkle cok konforlu bır arac arazıde henuz deneme sansım olmadı ama ılok fırsatta deneyecegım
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 14 Haz 2010 #19 Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm MUSTANG' Alıntı: 1994 T0YOTA 4RUNNER 4X4 VEYA 4X2 SURULEBILIRLIK (VX LERDE YOK)PROFESYONEL 4X4. ONDE 28 MM DOWNEY TORSIYON ÇUBUKLARI ARKADA HELEZON YAYLARI (MAKAS DEĞİL) 4 ADET OLDMEN EMU 4X4 AMORTISORLERI YENI 31 X 10,5 GOOD YEAR MTR LASTIKLER ARKADA LSD DIFFERANSIYEL, ONDE SERBEST PORYALAR KLIMA, SUN ROOF, USTTE RACK, YAN BASAMAKLAR,SONY CD,ONDE BULL BAR, ARKADA ÇEKI DEMIRI,MOTOR ALT KORUMA SACI,HELLA FARLAR VB,... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun,konforlu ve sağlam araç..
Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm MUSTANG' Alıntı: 1994 T0YOTA 4RUNNER 4X4 VEYA 4X2 SURULEBILIRLIK (VX LERDE YOK)PROFESYONEL 4X4. ONDE 28 MM DOWNEY TORSIYON ÇUBUKLARI ARKADA HELEZON YAYLARI (MAKAS DEĞİL) 4 ADET OLDMEN EMU 4X4 AMORTISORLERI YENI 31 X 10,5 GOOD YEAR MTR LASTIKLER ARKADA LSD DIFFERANSIYEL, ONDE SERBEST PORYALAR KLIMA, SUN ROOF, USTTE RACK, YAN BASAMAKLAR,SONY CD,ONDE BULL BAR, ARKADA ÇEKI DEMIRI,MOTOR ALT KORUMA SACI,HELLA FARLAR VB,... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun,konforlu ve sağlam araç..
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 14 Haz 2010 #20 Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm peki ne kadara maloldu 33 dü sanırım fiyatı ama ....
MUSTANG Kamp II Mesajlar 239 Tepkime Puanı 1 Yer ADANA 15 Haz 2010 #21 Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm aslanaybars' Alıntı: peki ne kadara maloldu 33 dü sanırım fiyatı ama .... Genişletmek için tıkla ... bu soruya cevap vermez ısem umarım yanlıs anlamazssınız fıyat uzerıne yapılan yorumlar benı herzaman germıstır .
Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm aslanaybars' Alıntı: peki ne kadara maloldu 33 dü sanırım fiyatı ama .... Genişletmek için tıkla ... bu soruya cevap vermez ısem umarım yanlıs anlamazssınız fıyat uzerıne yapılan yorumlar benı herzaman germıstır .