455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 246,200
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

CJ7V8' Alıntı:
siyah renkte,-64 offsetli, mat ve parlak olarak summitracing the bunlar var.
http://www.summitracing.com/search/Part-Type/Wheels/Wheel-Diameter/15-in/Wheel-Width-in/12-000-in/Wheel-Bolt-Pattern/5-x-5-1-2-in/Primary-Wheel-Color/Black/?Ns=Rank%7cAsc

çok saol bundan sonra takıldığım bir parça olduğunda direk sana sorucam zaten..... -64 ofset olan bir jant var o güzel ..... ;D

Etiketler

ilgiyle takip ediyorum yüreğinize sağlık

bursa ,dan sevgilerimle

Onur bey allah kolaylık versin sabırsızlıkla takip ediyorum,birde bu gereksiz ? olmasa....

örnek1' Alıntı:
Onur bey allah kolaylık versin sabırsızlıkla takip ediyorum,birde bu gereksiz ? olmasa....

Çok teşekkür ederim......

fbmy' Alıntı:
Merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim.Siz cevap veriyorsunuz başkaları alınıyor hayret...

Kolay gelsin...

Rica ederim ne demek keyif.....

fbmy' Alıntı:
Merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim.Siz cevap veriyorsunuz başkaları alınıyor hayret...

Kolay gelsin...

Sn ''fbmy'' kusura bakmayın alınmıyorum sadece topiği takip etmediğinizi düşünmüştüm ???

Sn. Özcan Bey,

Kusura bakılacak bir durum yok.Topiği takip ediyorum.Lastik görsellerini görünce ilgimi çekti ve sordum. Sağolsun Onur Bey'de cevapladı.

Durum bundan ibarettir.

Mesud

Gerçekten güzel bir proje , bizzat yapılanları yerinde inceliyorum ... profesyonel jeep ustasından çıkacak bir yapıt ..
herkese selamlar

ccanlioglu' Alıntı:
Boyadan yeni resim yok mu?

Birkaç gündür jant ve lastiklerle uğraşıyoruz ..... Kupanın alt ve iç tabanı boyandı 3 gündür kuruyor ;D sanırım yarın tamamı boyanıcak bugün egzost sistemine karar vermeye çalıştık .

Hocam flaplı bır sıstem yakısır bu makıneye