KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugün ahmet abi merak etmiş özellikle geldi bakmak için bir kaç kare ilave edeyimde kaldığımız yerden devam ederiz ) güneş gözlüklerinizi takmayı unutmayın yada kaynak maskesi
bugün ahmet abi merak etmiş özellikle geldi bakmak için bir kaç kare ilave edeyimde kaldığımız yerden devam ederiz ) güneş gözlüklerinizi takmayı unutmayın yada kaynak maskesi
onur benim korkum bittiğinde esas ))) bugün ahmet abiyi 2 saate kendine zor gtirdik trafikde düşünemiyorum zaten heee bu arada boyacı 4 yıllığına işi bırakıyomuş dediki abi anca kendime gelirim bu işden sonra
bugün denk gelseydik cok büyük makara vardı ne espiriler dlandı anlatamam )
onur benim korkum bittiğinde esas ))) bugün ahmet abiyi 2 saate kendine zor gtirdik trafikde düşünemiyorum zaten heee bu arada boyacı 4 yıllığına işi bırakıyomuş dediki abi anca kendime gelirim bu işden sonra
bugün denk gelseydik cok büyük makara vardı ne espiriler dlandı anlatamam )
Sabahtan ordaydım heralde ben gittim sen geldin. Dünde çok güldük Boyacı diyoki abi polis durdur kim boyadı derse sakın buraya getirme bütün bloğu toplar gider ruh hastası bunlar diye ;D ;D ;D adama ciğer röntgeni bile 4 yıl çekemezler adam florosan gibi parlıyo ;D ;D ;D ama çok ugraşıyooo ellerine sağlık walla..
Gerçekten yanyor ve bitincede yakacak yolları hem motor ve lastikleri ile hem de rengi ve duruşu ile; yetiştirseydinizde hayalet sürücü 2 de nic abinin karşısına çıksaydı
SANKİ KENDİ ARABAMI YAPIYORMUŞ GİBİ ZEVKLE keyifle takip ediyorum,en çokta bu tarz işlere para ve emek harcayan zevk ve hobi sahibi insanların türkiyedede olması beni mutlu ediyor.