KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Walla düşünmedik değil aslında şeffaf bir mazemeden kaputun kalıbını çıkartıp onu takmak istedim ben ama öyle bir işçilik ve malzemeyi nereden bulucaz. ;D ;D
Walla düşünmedik değil aslında şeffaf bir mazemeden kaputun kalıbını çıkartıp onu takmak istedim ben ama öyle bir işçilik ve malzemeyi nereden bulucaz. ;D ;D
evet içindede yanarlı dönerli ışıklar bilgisayar kasası gibi, hatta antifiriz sularının geçtiği borularıda şeffaf yapıp onlarında renkleri görünerek dolaşıcaklar oy oy ;D vardır kesin yapan birileri dünyada araştırmak lazım
evet içindede yanarlı dönerli ışıklar bilgisayar kasası gibi, hatta antifiriz sularının geçtiği borularıda şeffaf yapıp onlarında renkleri görünerek dolaşıcaklar oy oy ;D vardır kesin yapan birileri dünyada araştırmak lazım
Yoktur zannetmiyorum bu projeye başlamadan 2 ay öncesinden beri izlemediğim video okumadığım site incelemediğim jeep fotografı kalmadı olsaydı kesin denk gelirdim....
Sadece en ilginci bu video daki arkadaş heralde onuda bir süre sonra maymunluktan dövmüşlerdir.... Cj severlerin yüz karası..... ;D ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hWv8RQZl0Eg
Yoktur zannetmiyorum bu projeye başlamadan 2 ay öncesinden beri izlemediğim video okumadığım site incelemediğim jeep fotografı kalmadı olsaydı kesin denk gelirdim....
gerçi o ısıya dayanacak malzemede kolay iş değil, ferrarilerde filan motorun üstünü cam yapıyorlar bazı modellerde motoru görüyorsun, onlarda ne kullanılıyorsa öyle bişey lazım
gerçi o ısıya dayanacak malzemede kolay iş değil, ferrarilerde filan motorun üstünü cam yapıyorlar bazı modellerde motoru görüyorsun, onlarda ne kullanılıyorsa öyle bişey lazım
Zaten oldu bile bence showjeep
bundan sonra o festifal senin, bu açılış onun gezersiniz
Kaputu hemen öne açılan bir modelde yapılabilir. Fuarlarda görüyorum hep onlardan...
Hala öneriyor ya kurşat bulaşma adamin arabasina ne güzel gidiyor işte
pleksi yapamazsiniz pleksi sicakda egilir. Çok kalin yapmaniz lazim o kalinlikdakki malzemeyi isil işlemle bukemezsiniz. kalibini aldirip dokturmeniz lazim ha illada yapacam diyorsaniz. fabrika derede iskinin arkasinda.
Ha yaptiniz ustundeki cila gidince en ufak bir şeyden cizilecektir. Senenin sonunda içindekileri seçemezsiniz zaten
ha farklimi olmak istiyosunuz. Aracin onune izgaralarin arasina lazer koyun 7 adet 20 lik falan bir km onunuzu tararsiniz