455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 246,279
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Onur kardeşim 38*13*15 idi sanıyorum lastik ölçülerin peki 38 lastiğe ayna mahruti oranı ne düşünüyorsun?

Etiketler

jeep28' Alıntı:
Onur kardeşim 38*13*15 idi sanıyorum lastik ölçülerin peki 38 lastiğe ayna mahruti oranı ne düşünüyorsun?

37 x 14.5 x 15 lastik ölçüleri, daha birşey düşünmüyorum araç hareketlendikten sonra bakalım ihtiyaca göre belirlicez bn daha önce değiştirmiştim zaten .....

Bugünden gelişmeler............

Radratör Apo dayı tarafından özel olarak ölçülendirilererk V8 i soğutabilmek için alttan 5 cm daha uzatıldı ve sıfırdan yapıldı......

elektrikli pervaneyi nerden ve kaca temin ettiniz acaba

Belirli devir gücünde olanları var bu en güçlü olanı diğerleri daha düşük devirli ve makul fiyatlı....

fıyatı bıraz yuksek bunu kabul edıyorum ama taha abı ıkı tane sıs lambasına dunya para verınce bu anormal kacmadı(yok yok aslında kactı bayagı ucuk bı rakam) ;D ;D ;D ;D

HSN61' Alıntı:
fıyatı bıraz yuksek bunu kabul edıyorum ama taha abı ıkı tane sıs lambasına dunya para verınce bu anormal kacmadı(yok yok aslında kactı bayagı ucuk bı rakam) ;D ;D ;D ;D

Aslına bakarsan bu sistemi yapmak çok kolay ve ekonomik.......bunun örneklerini birçok arkadaşımız kendi araçlaına uyguladı ben aracı araziye hiç sokmıcak şekilde ve masraftan kaçınmaksızın yapdığım için bu şekilde tercih ettim....... aşagıdaki resim ekonomik olarak yapılacak bir örnek...

İyide devasa radyatör farları kapatmış. Neyse gece far lazım değil zaten o motor o lastiklerle karşısına ne çıksa rotasını kaybetmez işki gideceğiniz yerin hangi yönde olduğunu bilin yeter

Ha bide direksiyonu düz tutmak lazım tabiki.

:-X :-X :-X nasıl yani ;D ;D ;D

bir yanlış anlama var sanırım

Bilgim dahilinde anlatmaya çalışayım. normalde 2.5 litrelik radyatör kullanılır biliyorum. bazı yüksek hacimli modellerde de 4.2 litre. resimdeki gibi yandaki metal plakalar geride kaldığı için farlar sıkıntısız montajlanır.

Ama ilk defa bukadar büyük bir radyatör görüyorum sanki far boşluklarını doldurmuş gibi en az bi 6 litre var veya fotonun çekim açısı beni yanıltıyor. Bu arada resimdeki 2.5l cj radyatörü.

Sanırım foto açısındandır. Bu kadar detaylı bir çalışmada bu atlanmaz diye düşünüyorum...
Gerçi bu gibi küçük detaylar (küçümsendiğinden herhalde) atlanabiliyor