KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
37 x 14.5 x 15 lastik ölçüleri, daha birşey düşünmüyorum araç hareketlendikten sonra bakalım ihtiyaca göre belirlicez bn daha önce değiştirmiştim zaten .....
fıyatı bıraz yuksek bunu kabul edıyorum ama taha abı ıkı tane sıs lambasına dunya para verınce bu anormal kacmadı(yok yok aslında kactı bayagı ucuk bı rakam) ;D ;D ;D ;D
fıyatı bıraz yuksek bunu kabul edıyorum ama taha abı ıkı tane sıs lambasına dunya para verınce bu anormal kacmadı(yok yok aslında kactı bayagı ucuk bı rakam) ;D ;D ;D ;D
Aslına bakarsan bu sistemi yapmak çok kolay ve ekonomik.......bunun örneklerini birçok arkadaşımız kendi araçlaına uyguladı ben aracı araziye hiç sokmıcak şekilde ve masraftan kaçınmaksızın yapdığım için bu şekilde tercih ettim....... aşagıdaki resim ekonomik olarak yapılacak bir örnek...
İyide devasa radyatör farları kapatmış. Neyse gece far lazım değil zaten o motor o lastiklerle karşısına ne çıksa rotasını kaybetmez işki gideceğiniz yerin hangi yönde olduğunu bilin yeter
İyide devasa radyatör farları kapatmış. Neyse gece far lazım değil zaten o motor o lastiklerle karşısına ne çıksa rotasını kaybetmez işki gideceğiniz yerin hangi yönde olduğunu bilin yeter
Bilgim dahilinde anlatmaya çalışayım. normalde 2.5 litrelik radyatör kullanılır biliyorum. bazı yüksek hacimli modellerde de 4.2 litre. resimdeki gibi yandaki metal plakalar geride kaldığı için farlar sıkıntısız montajlanır.
Ama ilk defa bukadar büyük bir radyatör görüyorum sanki far boşluklarını doldurmuş gibi en az bi 6 litre var veya fotonun çekim açısı beni yanıltıyor. Bu arada resimdeki 2.5l cj radyatörü.
Sanırım foto açısındandır. Bu kadar detaylı bir çalışmada bu atlanmaz diye düşünüyorum...
Gerçi bu gibi küçük detaylar (küçümsendiğinden herhalde) atlanabiliyor