KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Radyatör orjinal ölçülerinde yapıldı sadece alttan 5 cm uzatıldı. Ve orjınaline göre 3 - 4 kat sık sarıldı.....o yüzden farlarla ve diğer herhangi bir donanımlı uyumsuzluk olmadı......
bir tavsiyede buluna bilirmiyim fanlar otamatik açtığında şöförün görebileceği bir yere bir lamba olsa nasıl olur acaba en azından devreye girip girmediğini ı görebilir hemde kendi müdehale eder diye düşünüyorum
bir tavsiyede buluna bilirmiyim fanlar otamatik açtığında şöförün görebileceği bir yere bir lamba olsa nasıl olur acaba en azından devreye girip girmediğini ı görebilir hemde kendi müdehale eder diye düşünüyorum
Aracın üzerine takılan motor İstanbul trafiğine pek uygun olmadığı için radyatör ve fan tercih ettik. Bu motorun performans parçaları Amerikada İstanbul trafiğini düşünerek hazırlanmadığı için ....ısı oldukça yükselecektir. ;D ;D
Rutin olmayan aralıklarla yanan bir lamba trafikte dikkatinizi dağıtır kanaatindeyim...
Hararet göstergesini kontrol etmek ya da 100C de yanan bir lamba daha faydalı sanki...
Ancak manuel bir açma düğmesi gerçekten faydalı olabilir.
amerikada ki trafiği de göz ardı etmemek lazım bu arada
C.C.
Rutin olmayan aralıklarla yanan bir lamba trafikte dikkatinizi dağıtır kanaatindeyim...
Hararet göstergesini kontrol etmek ya da 100C de yanan bir lamba daha faydalı sanki...
C.C.
Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta sonları yarış yapıyor..... ;D ;D ;D bu motorla köprü trafiğini hayal edemiyorum zaten harareti geçtim depo yetmez herhalde....
Gerçekten bu aracın üstüne bir sepet ve iki adet yedek depo lazım...
AOCENKER' Alıntı:
Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta sonları yarış yapıyor..... ;D ;D ;D bu motorla köprü trafiğini hayal edemiyorum zaten harareti geçtim depo yetmez herhalde....
C.C.