KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ahmet abi genele yazma bunu yahu gündüz sadece sohbet muhabbet mekanikde esas iş gece yapılır el ayak cekilince sen neden havalimanında ucak teknisyenlerinin gece calışdığını sanıyosun )) bazı akşamlar gece araba denemeye cıkıyorum tem e millet diyo ne anlıyosun bundan ama sesi dinlemek için gece gibisi yoktur )
ahmet abi genele yazma bunu yahu gündüz sadece sohbet muhabbet mekanikde esas iş gece yapılır el ayak cekilince sen neden havalimanında ucak teknisyenlerinin gece calışdığını sanıyosun )) bazı akşamlar gece araba denemeye cıkıyorum tem e millet diyo ne anlıyosun bundan ama sesi dinlemek için gece gibisi yoktur )
Hastasınız Siz Yaa Vallahi Manyaklık Derecesinde Hemde..Abi Bu Nedir Aylardır Takip Ediyorum Hergün Daha da Mükemmelleşiyor..Bence Sen O Kaputun Üstüne Kocaman Bir NAzarlık Yaptır 1-2 Ay Öyle Dolaş Sora Çıkartırsın Anca Alır Senin Emeğinin Nazarını Aktif Olarak Hergün Kullanmak Zorunda Olmasam Jimny Yerine Kesinlikle Cj Düşünürdüm Ama Eminim Bu Kadar MÜKEMMEL Olmazdı..Sabırsızlıkla O Sesi Bekliyoruz Adana Off-Road Grubu Kemalhan Oray