KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dostum o sinyallerdeki sari ampullerden kurtulup onlari krom yapsan iki sanayi arasinda laz bufenin yanindaki elektirkcide var. biraz oper ama olsun iki tipi var çifti 30 tl olanlardan alirsin artik bu makineye o yakişir.
Bu müzik sistemi CJ için değildir bildiğim kadarıyla, Apo roll barı ona göre yaparsa( içten içe) sığması için bu seferde hard top oturmaya bilir üst köşelerin kıvrımlarından dolayı.. Onun için Wrangler tipi roll bar yapmak lazım gelir daha ince ama etli bir borudan...Kilometre saati olmamış .atilla özel kardeşime yeni model bir tane bırakmıştım eğer hala duruyorsa size hediye ederim, benim CJ 7 için getirtmiştim ama 85 km lik geldi benimki 90 onun için boşa çıkmıştı kabul ederseniz sevinirim ..Tüm uğraşılarınız için tebriklerimi kabul edin.....Harun Tüysüz..
Bu müzik sistemi CJ için değildir bildiğim kadarıyla, Apo roll barı ona göre yaparsa( içten içe) sığması için bu seferde hard top oturmaya bilir üst köşelerin kıvrımlarından dolayı.. Onun için Wrangler tipi roll bar yapmak lazım gelir daha ince ama etli bir borudan...Kilometre saati olmamış .atilla özel kardeşime yeni model bir tane bırakmıştım eğer hala duruyorsa size hediye ederim, benim CJ 7 için getirtmiştim ama 85 km lik geldi benimki 90 onun için boşa çıkmıştı kabul ederseniz sevinirim ..Tüm uğraşılarınız için tebriklerimi kabul edin.....Harun Tüysüz..
iyi sabahlar harun bey ilginiz için çok teşekkürler... aracınızı ve aracınızıa olan hassasiyetinizi biliyorum.... evet müzik sistemi CJ 7 için değil wrangler için roll bar ı wrangler larınki gibi yapıcaz hep kalınlık hem model olarak kilometre saati ile ilgili konuyu Apo Dayı' ya ileticem tekarar teşekkürler.