455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 246,094

Etiketler

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

AOCENKER' Alıntı:
Merdiven işi ayrı ama başlaığımızdan buya garaşın yüksekliğini hiç ölçmedim şimdide ölçmye korkuyorum ;D ;D

yükseklik problem olmaz ön cam yatar rolbar sökülür çıkar ya garajın kapısı dar gelirse ;D ;D

Abiler araç gerçekten süper dodikler takıldı aracı çalıştırdık ses gerçekten dükkanı sarsıyodu ama egzozları taktık ses birazda olsa dindi araç beklendigi gibi çift egzoz olmuyacak çünkü araç full oldugu için diyer egzoz kazanına yer yok o yüzden tek egzoz olacak aracın elektirik tesisat işleri vb ufak tefek aksesuar işleri var.(Apo Dayı Jeep Garaj)Ayrıca 24 nisan otizimli çocuklar yardımına yetişmeye çalıştırıyoruz.

marmariscj7' Alıntı:
Hersey guzel hosda simdi bu tek egzoz olayı keyfimi kacırdı V8 olurda cift egzoz olmazmı.
Aynen katılıyorum.
Koskoca okyanusu geçip derede boğulmak dedikleri bu olsa gerek.

Son durum metal aksam yapılıyor.... işlerim çok yoğun garajla pek ilgilenemiyorum.......

bu insana gurur verir gercekten türkiyede böyle iş çıkarmak pek kolay olmasa gerek gercektende tebrik etmekten baska bişey kalmıyor helal olsun size ve ekibinize....

moonwalker_arc' Alıntı:
Egzozun kazanlı olması şart mı ? Direk boru ile olmuyor mu ?

Yaptıktan sonra niye olmasınki yanlız aracı kullanan kişinin yedi sülalesinin kulaklarını çok çınlatırlar

dopamin' Alıntı:
Yaptıktan sonra niye olmasınki yanlız aracı kullanan kişinin yedi sülalesinin kulaklarını çok çınlatırlar

aracin egzost s'stemi yapilmadan once yaninda koni;mak bile imkansizdi