KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bi' önceki sayfada yürür durumda videosu var ,ondan önce ilk çalıştırma videosu kondu. Bu yorumda üstüne gelince ''vallahi pes o kadar emek ver dünyanın parasını harca topik aç şuraya doğru düzgün bi video yüklemediniz görelim şu aygırı'' çeke çeke bu videoyu mu çektiniz gibi bir durum ortaya çıktı.
Ana fikri anlamışınız ama konuyu iyi takip etmiyorsunuz sanırım...
bu konuyu takip edenlerden biride benim kımse herkesin beklemiş oldugu buyuklukte bir vıdeo emınım ilerde gelir ama nedenkı burda art nıyet aranıyor arkadaş samımı bulup bu şekılde bir yorum yazmış siz ise bunu tamamen yanlış bir şekilde cevaplıyorsunuz burası hersesın dıledıgı ve dusundugu şeylerı yazmak için acılmış bir topik lutven kırıcı olmayalım birbirimize saygılar
Bi' önceki sayfada yürür durumda videosu var ,ondan önce ilk çalıştırma videosu kondu. Bu yorumda üstüne gelince ''vallahi pes o kadar emek ver dünyanın parasını harca topik aç şuraya doğru düzgün bi video yüklemediniz görelim şu aygırı'' çeke çeke bu videoyu mu çektiniz gibi bir durum ortaya çıktı.
Ana fikri anlamışınız ama konuyu iyi takip etmiyorsunuz sanırım...
Valla Ömer Bey ben sizin videonun daha fazlasını HAK etme konusunda ki inancınızı kaçırımışım . Sözlerimi geri alıyorum... Konu kirliliği yaratmamak adına daha fazla cevap vermeyeceğim...