Aracın tamamlanmasına çok az kaldı....... elektrik tesisatı ve ufak tefek işler kaldı.... tamamlandığında sadece videolar olacak zaten bittikten kısa bir süre sonra test amaçlı İstanbul - Edirne rotası yapmayı planlıyoruz..... ayrıntılı videolarla beraber ileriki günlerde onu sizlere sunmaya devam edicez. ;D ;D
Aracın tamamlanmasına çok az kaldı....... elektrik tesisatı ve ufak tefek işler kaldı.... tamamlandığında sadece videolar olacak zaten bittikten kısa bir süre sonra test amaçlı İstanbul - Edirne rotası yapmayı planlıyoruz..... ayrıntılı videolarla beraber ileriki günlerde onu sizlere sunmaya devam edicez. ;D ;D
Selamlar .. aracın ilk çalışması ve ilk yürümesinin videoları konuldu ( bu arada yürürken Maslak'ta herkez saygı duruşunda bulundu ;D ) ...Yakmak için bir takım lastik hazır bekliyor ve daha sonra Onur'unda söylediği gibi Edirne macerası olacak ;D bunların hepsi video olarak paylaşılacak ... Araç daha bitmedi , bittiği zaman bol bol video olacak ... saygılar .. Emre ÖZER
Selamlar .. aracın ilk çalışması ve ilk yürümesinin videoları konuldu ( bu arada yürürken Maslak'ta herkez saygı duruşunda bulundu ;D ) ...Yakmak için bir takım lastik hazır bekliyor ve daha sonra Onur'unda söylediği gibi Edirne macerası olacak ;D bunların hepsi video olarak paylaşılacak ... Araç daha bitmedi , bittiği zaman bol bol video olacak ... saygılar .. Emre ÖZER
Ne şanslıyım yaa konuyu yeni gördüm videolarada bana denk geldi ;D 60 sayfa okudum ama değer Öncelikle tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş
Abi aracı siz yaratdınız sizin yarı ruhunuz onda tahmin ediyorum adı ne acaba bu aslanın.
Bugün üye oldum. Gercekten Bu CJ7 nin ilk alındıgı günden bugüne gelişine kadar okudum. Ordudan gelmesi benim için daha anlamlı oldu. bende orduluyum
cj5 mi cj7 mi derken onur abimizin garaja mahkum ettigi cj5den sonra bende cj7 de karar kıldım. Allah izin verirse bende bir tane toplamayı düşünüyorum. Onur abimizin ki kadar olamaz tabiki İmkanımızın el verdiği kadar yapacagım. ama ilk adres ünal abi olacak )
çok merak ettim son hallerini ...