;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hele birde eksozu H şeklinde şanzumanın oradan birbirine şönt yaptınızmı sesi o zaman dinleyin, hem rahatsız etmez, hemde kalteli tok bir ses gelir.
gerçek bir v8 sesi duymadım ama s600 L v12 duydum. yeterli olurmu ?
ne demişler 3 düşün 1 yap. önce 3 kere okuyup sonra yazsaydın serci07 kardeşim ne demek istediğimi anlardın... ben motor kıyaslamadım dört silindir motordan ilk kalkışta çok güzel bir ses çıkıyor yazdım. tekrar okumanı rica ediyorum. ;D
Bazı eksantriklerde bir miktar geri basınç ister. Hangler derseniz ofroad yada cadde tipi araçlar. Niye derseniz , rölantiden redline noktasına kadar eşit oranda gücü yükselmesi istenir bu araçlardada ondan.Vana işi sadece kişisel tatmini sağlar. Tam gaz basılan drag yada nascar gibi yarışlarda vana yada açık susturucusuz düz eksoz kullanılır.Sebebi motorun devamlı max devirlerde dönmesidir.V12 mercedes, ferrari yada her ne marka olursa olsun bir amerikan v8 makinanın tadını vermez.Tatdan bahsediyorum yanlız güzel sesi duymaktan değil.
gerçek bir v8 sesi duymadım ama s600 L v12 duydum. yeterli olurmu ?
ne demişler 3 düşün 1 yap. önce 3 kere okuyup sonra yazsaydın serci07 kardeşim ne demek istediğimi anlardın... ben motor kıyaslamadım dört silindir motordan ilk kalkışta çok güzel bir ses çıkıyor yazdım. tekrar okumanı rica ediyorum. ;D
Sl 600 mukayese bile edilemez. Araç ses çıkarsın diye değil konfor ve lüks için üretiliyor. Kabin içindeki sesi olması gerekenin çok altında Ayrıca sadece güzel bir ses çıkıyor dememişiniz hiçbir şeye değişmem demişiniz. Sadece güzel deseydiniz kimse itiraz etmezdi zannımca