maşaallah...nazar değmesin
arka tampon fotoları ilk yayınlandığında bir abimiz teknelerin dinlence yerine benzetmişti...
ben de ön tamponu görünce benzer bi hisse kapıldım. gerçekten de çok ihtişamlı olmuş. tıpkı, teknelerin pruvalarına benzemiş ;D arazide giderken oraya çıkıp titanikteki gibi kollarını açası gelir insanın ;D
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...ekrem
maşaallah...nazar değmesin
arka tampon fotoları ilk yayınlandığında bir abimiz teknelerin dinlence yerine benzetmişti...
ben de ön tamponu görünce benzer bi hisse kapıldım. gerçekten de çok ihtişamlı olmuş. tıpkı, teknelerin pruvalarına benzemiş ;D arazide giderken oraya çıkıp titanikteki gibi kollarını açası gelir insanın ;D
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...ekrem
Zaten ilk girdiğimde atölye ye Ünal Hocama söyledim bu kadar masraf ettiniz bir makinaya kıyamadınız diye Gerçi Ben de çaktim resimleri ama gerçeği gibi olmuyor...
Renk bu deil arkadaşlar kanmayın... Nefis bir şey yanıyor, yakıyor gerçekten... Bu aracı NAL, Boncuk kurtarmaz buna ayda bir Kurşun döktürmek lazım; yılda bir de Mevlüt...
abiler yani tüm takipçiler araç dükkanımızdan çıkmıştır yani sahibine teslim edilmiştir artık herhangi bir gelişme izleyemeyecegiz araç tamamen bitti. ;D(şimdi Dayı Jeep Garaj yeni bir cj5 yapımına başlayacak aracın motoru mekanikleri üstünde ama yinede bir yapım aşaması geçirecek onu takip edersiniz )
konunun 45 55 sayfa arasında aracın caddede kulanmak için yapılacagı yazıyordu vinç takmak gerekmez bence tabi orta refüje çıkıp orda oluşan çamura batarsa o zaman gerekebilir.
konunun 45 55 sayfa arasında aracın caddede kulanmak için yapılacagı yazıyordu vinç takmak gerekmez bence tabi orta refüje çıkıp orda oluşan çamura batarsa o zaman gerekebilir.