455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,519
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,551
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

ATİ79' Alıntı:
ben biraz pahalı çalışırım ) üstümüze birşey düşerse seve seve yardımcı olurum onur

Düşmez olurmu Şimdiden teşekkür ederim Para mühim değil gönüller bir olsun ;D

Etiketler

cadde işi olacak atılgan senin xj gibi parlamalı artık porselen boya cile cam tipi gibi adını ne koyarsan koy ) ama motoru yakından görmelisn atılgan şiir gibi bişe pzartesi yolun düşerse gel gör

en pahalısından olsun diyorsun malzemeler yani işler o aşamaya gelsin usta malzeme listesini çıkarsın gerekirse uzman ekip göndeririz uygulama esnasında yeterki gönüller bir olsun

ATİ79' Alıntı:
en pahalısından olsun diyorsun malzemeler yani işler o aşamaya gelsin usta malzeme listesini çıkarsın gerekirse uzman ekip göndeririz uygulama esnasında yeterki gönüller bir olsun

;D ;D ;D

bence bu kadar emek mastafdan sonra 3 kuruş fazla olsun tek olsun hatta boyanın içine az bişe altın varak dökmek bile geldi aklıma düşünsene azcık pahalı olur ama inanılmaz görüntü olur geceleri

Motoruda böyle mi boyasak .......

Kardeşim varak, marak eşeğin ...... kaçırmamak lazım ;D ;D ama 3 kuruş fazla olsun tek olsun

o motoru boyanırsa seni meçburen vurmak zorunda kalırım onu

ellerinize sağlık finale güzel bir canavar çıkacak. takip etmek lazım

aksesuarları söküp bloğu bencede boyayın araçla aynı renge.))

ünal bu dediklerinin hepsi olur ama bu işler usta işi biliyorsun 1 hafta 10 günde 1 ayda yapılacak uygulama değil bu işler şuan için en önemli olay ustanın zemini düzgün yapması.. olayı şöyle düşün bir bayanı alalım ele suratında sivilce vb herhangi bir durum olduğunda ne kadar makyaj yaparsan yap illaki belli oluyor zemin ne kadar düzgün yapılırsa boya o kadar güzel durur ama onur göndermiş olduğu resimdeki gibi kusursuza yakın bir olay istiyorsa onu yapacak usta sayısı istanbulda zaten az.. ve kesinlikle ustaya malzeme listesi yaptırın ve malzemeyi kendiniz alın

Kısmet olurda o günleri görebilirsek çok ciddi desteğini isticem

AOCENKER' Alıntı:
Motoruda böyle mi boyasak .......

özür dilerim ama ben de fikrimi söylemek istedim. bence kupanın rengine boyamaktansa kromlamak çok daha kaliteli gösterir...

ozanyigit' Alıntı:
özür dilerim ama ben de fikrimi söylemek istedim. bence kupanın rengine boyamaktansa kromlamak çok daha kaliteli gösterir...

Tabiki zaten fikirleri duymak için burada bu çalışmaları sergiliyoruz keşke herkez fikrini söylese motor blogunu kromlamak bilmiyorum yapılabilirmi...? ???

AOCENKER' Alıntı:
Tabiki zaten fikirleri duymak için burada bu çalışmaları sergiliyoruz keşke herkez fikrini söylese motor blogunu kromlamak bilmiyorum yapılabilirmi...? ???

haklısınız tabi blok kromlanmaz. uçmuşum sanırım. ne düşünüyodum acaba o an :-[ :-[ :-[

o motoru boyamak günahtır be