Ynt: 4WD ile Ne Kadar Offroad? 4WD Lock
slm lar 0 km 2006 model tucson jip vardı benim abimde de 2007 ortasında sattı bizde o arac ile çok dalga geçtik kayseriye giderken 2 kişi + bagajla 1 bucuk depo mazot yakarken bende peşpeşe gidiyorduk 4 kişi ve + bagajla 2.0 cc ford mondeo ile 105 tl gaz yaktım erkekcesi neden derseniz abim bu araç kamyonet diyordu harhar (motor izalasyonu sıfır) çalışan hemde arazide hiç bir işe yaramayan sözde 4x4 derdi ve halada öyle diyor benim 1997 model opel fronteram 2.2 limited aracımı dün ilk defa arazide kullandı ve güzel bir off- road macerası yaşadık yorumun nasıl dediğimde tucson kıyaslarsan dediğimde kıyaslanmaz tucson 4x4 low die birşey de yok dedi
senin arabanın arazi şartları iyi ama zaten tucsonda şehir ici aracı dedi
Bu arada herşeyiyle sportage tucson dan daha iyi en azından navigasyonlu tv var arazi özelliği birebir aynıdır yakışı aynıdır ama belki sportage de ses izalosyonuda iyi olabilir ama tucson u 59.000 km de satıldı herhalde 2.000 km bende yapmışımdır ama memnun kalmadım karda çok kafadan kayma yaptı bendeykende
Bu arada kimse yanlış anlamasın x5 q7 q5 cayenne gibi araçlar ve ekonomik segmentte, sorento, santa fe, sportage , tucson gibi araçlarda şehir ici yol araçlarıdır diyorum arazi kabiliyetlerinin olmadığını tv de pazar günleri izlerken testlerde gördük
kayseride inşaat alanında , sürekli kar ve uzun yollarda kullanıldı jip sonra satıldı