talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 6 Kas 2017 #1 aracımıza hazır tampon almak yerine işin ehli ustamıza 5mm çelik tampon yaptırdık sonuç muazzam
mydarling Kamp II Mesajlar 235 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 6 Kas 2017 #2 Gayet yakisikli olmus gule gule kullanin. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 6 Kas 2017 #3 mydarling' Alıntı: Gayet yakisikli olmus gule gule kullanin. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam üzerine kıyafet diker gibi yaptı tam istediğimiz gibi oldu
mydarling' Alıntı: Gayet yakisikli olmus gule gule kullanin. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam üzerine kıyafet diker gibi yaptı tam istediğimiz gibi oldu
mydarling Kamp II Mesajlar 235 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 6 Kas 2017 #4 Ne kadara mal oldu ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baduruk Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 15 Yer ankara 6 Kas 2017 #5 Guzel olmus. Gile gule kullanin. Ustaniz nerede? Ben de yakin zamanda yaptirmayi dusunuyorum.
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 6 Kas 2017 #6 mydarling' Alıntı: Ne kadara mal oldu ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... bu ustamız işinde bayağı iyi sıra var resmen şimdi yapıyorum deyip alsa sizi 15 günde zor alırsınz o arabayı ama bu şekilde sağlam oluyor normalde 1750 tl ye yapıyor tanıdığm olduğu için 1500 tl ye yaptırdım ben mersin tarsusta
mydarling' Alıntı: Ne kadara mal oldu ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... bu ustamız işinde bayağı iyi sıra var resmen şimdi yapıyorum deyip alsa sizi 15 günde zor alırsınz o arabayı ama bu şekilde sağlam oluyor normalde 1750 tl ye yapıyor tanıdığm olduğu için 1500 tl ye yaptırdım ben mersin tarsusta
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 6 Kas 2017 #7 baduruk' Alıntı: Guzel olmus. Gile gule kullanin. Ustaniz nerede? Ben de yakin zamanda yaptirmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla ... ustam mersin tarsus ta sacın kalınlığına dikakt edin birde şaseye vide ve kaynağını sağlam yaptırın
baduruk' Alıntı: Guzel olmus. Gile gule kullanin. Ustaniz nerede? Ben de yakin zamanda yaptirmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla ... ustam mersin tarsus ta sacın kalınlığına dikakt edin birde şaseye vide ve kaynağını sağlam yaptırın
DEŞİFRE ZJ Mesajlar 474 Tepkime Puanı 186 Yer izmir 6 Kas 2017 #9 bu arada görüntü çk gğzel. sis delikleri filan şahane olmuş. güle güle kullan
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 7 Kas 2017 #10 DEŞİFRE' Alıntı: ağırlık ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla ... hocam malzeme kalın olduğu için 150 kilo civarı ama baya sağlam oldu teşekkür ederim darısı size
DEŞİFRE' Alıntı: ağırlık ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla ... hocam malzeme kalın olduğu için 150 kilo civarı ama baya sağlam oldu teşekkür ederim darısı size
mydarling Kamp II Mesajlar 235 Tepkime Puanı 2 Yer ANKARA 7 Kas 2017 #11 Masallah fiyatta uygun. Ama cok saglam olmus aman trafikte dikkat SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Masallah fiyatta uygun. Ama cok saglam olmus aman trafikte dikkat SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uslsy Kamp II Mesajlar 393 Tepkime Puanı 161 Yaş 44 Yer Ankara Web www.yasammerkezi.com.tr 7 Kas 2017 #12 Çok güzel.. Keyifli sürüşler..
DEŞİFRE ZJ Mesajlar 474 Tepkime Puanı 186 Yer izmir 7 Kas 2017 #13 Harbiden çok riskli olmuş yalnız. 90-100 le filan bi araca giridğini düşünsene öff Allah nufahaza ya.
Harbiden çok riskli olmuş yalnız. 90-100 le filan bi araca giridğini düşünsene öff Allah nufahaza ya.
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 7 Kas 2017 #14 mydarling' Alıntı: Masallah fiyatta uygun. Ama cok saglam olmus aman trafikte dikkat SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... aynen hocam artık kimse sinyal vermeden yanımda şerit değiştirmesin
mydarling' Alıntı: Masallah fiyatta uygun. Ama cok saglam olmus aman trafikte dikkat SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... aynen hocam artık kimse sinyal vermeden yanımda şerit değiştirmesin
talip dik Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 24 Yer mersin 7 Kas 2017 #15 DEŞİFRE' Alıntı: Harbiden çok riskli olmuş yalnız. 90-100 le filan bi araca giridğini düşünsene öff Allah nufahaza ya. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam karşı arabayı ikiye böler Allah korusun ama böyle bişey şart trafikte çok kazma var
DEŞİFRE' Alıntı: Harbiden çok riskli olmuş yalnız. 90-100 le filan bi araca giridğini düşünsene öff Allah nufahaza ya. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam karşı arabayı ikiye böler Allah korusun ama böyle bişey şart trafikte çok kazma var