Ynt: 5.2 V8 Muhteşem
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, çok güzel görünüyor ve yeşil benim de favorimdir
Bu araçlar çok eğlenceli ve tatmin hissi yüksek sürüş keyfi yaşatır, tabi sesi de fazlasıyla güzeldir. Uzun yolda kullanmanızı da şiddetle tavsiye ederim hatta tatile bu araç ile giderseniz çok güzel hatıralarınız olacaktır AMA ARACINIZ GERÇEKTEN BAKIMLI OLMASI KOŞULUYLA. Yoksa gerçekten unutulmayacak anılara imza atarsınız ;D
Temiz bir 5.9 bulabilseydiniz çok şık olurmuş ama neredeyse imkansız gibi bişey. Ayrıca fiyatınız bence makul ama bunu biraz da zaman gösterecek.... Sorunsuz bir sürüşe için her zaman 5-6 lira fazla verilir.
Yakıt konusuna gelince 100 liraya (Ankara fiyatlarıyla yaklaşık 45 lt gaz eder) 250-300 km şehir içinde bu araç için makul bir mesafe. Benim araç 98 Tahoe Sport 5.7 , üzerinde 33 12.5 15 lastik , 3 inch yükseltme , arka diff eaton kilit var, çok sıkışık olmayan trafikte 1 depo (48-50lt) ile 240-250 km yapıyor. Uzun yolda 300-320 km yapıyor.
Servis olarak Özkanlar'ı 2008 den beri tanırım , 76 ve 93 Transamlarımın bakımlarını orada yaptırırdım, makul ve işiyle ilgili insanlar ve Amerikan camiasında hatırı sayılır bir tecrübe ve çevreleri var (araç ve yedek parça bulmada çok faydalarını gördüm). Servis ve parça fiyatları da makul seviyede olup özellikle JEEP grubu için ciddi yedek parça stoğu var ve fiyatları da bence ucuz bile denilebilir. Tek sıkıntı bazen iş yoğunluktan dolayı biraz uzayabiliyor. Bence tercih edilebilir. Tuna garaj ve Akgün biraz daha pahalı diye biliyorum , HMC için fikrim yok. Parça konusunda Oto Kaya stok ve fiyat olarak Ankara'da her işinizi görür. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, takıldığınız bir şey olursa görüşürüz. Müsait bir zamanda biraz turlayalım.