SELAM ARKADAŞLAR
Bu yil 5.sini gerceklestireceğimiz Havacilik şenliğini yeni yönetim kurulumuzun kararı ile 25-26-27 TEMMUZ 2008 tarihlerinde yapacağız. Şenlik hazırlıklarına basladik. Şenlik ile ilgili fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz.
Bu sene şenlik daha güzel olacak gibi geliyor bana ne dersin Recep abi, bu sen en gibi yenilikler olacak şenlikte.Ben şenliğe katılmak için ölüdenizden kalkıp geliyorum haberin olsun üstelik tandem kanadımla birlikte
Bu sene şenlik daha güzel olacak gibi geliyor bana ne dersin Recep abi, bu sen en gibi yenilikler olacak şenlikte.Ben şenliğe katılmak için ölüdenizden kalkıp geliyorum haberin olsun üstelik tandem kanadımla birlikte
Sanalpilot Ülüdeniz'de bir tandem uçuşum var ve yolumu düşürüp tekrarlamak istiyorum. Siz uçuş için çalışıyor musunuz? Özetle torpil açısından sizi kullanabilir miyiz gelirsek Havada daha uzun kalmak, rahat rahat fotoğraf çekmek vs gerekiyorda
ibrahim başlıktaki tarih yanlış olmuş 25/26/27 temmuz olacak. 1 temmuzdan itibaren kayıtlar başlayacak. Gezenbilir ekibi bu başlıkta listelerini oluşturabilirler.
valla geçen sene gece donmuştuk, gündüz yanmıştık gidecek olanların hazırlıklarını yapmalarını öneririm
Bu sene yine! gezenbilir'e bungalov evi verilecek mi)