5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,962
BolbuzJack' Alıntı:
Fotoğrafları görünce canım çekti, o tarihlerde bir program olmazsa bende geleceğim.

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5-Gülbin
6-Murat(BolBuzJack)
7- Insel Inal

Etiketler

Ben de katılmak istiyordum, fakat bu tarihlerde İstanbul dışında olacağım... Başka sefere artık...

Katılamayacağım diyordum ama sanki zamanımı ayarlayabiliyor gibiyim, adımı ekliyorum, yaşasın

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- Gülbin
6- Murat(BolBuzJack)
7- A.Kadir Arsu (akarsu)
8- Insel Inal
9- Ceranus ( Zerrin Yiğiter )

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- Gülbin
6- Murat(BolBuzJack)
7- A.Kadir Arsu (akarsu)
8- Insel Inal
9- Ceranus ( Zerrin Yiğiter )
10- Iceman® (ibrahim öcel)

şimdii sizzz bensiz mi gidiyosunuz yaniiii yıllık izinde olacağım bennn ((

Iceman®' Alıntı:
1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- Gülbin
6- Murat(BolBuzJack)
7- Insel Inal
8- Ceranus ( Zerrin Yiğiter )
9- Iceman® (ibrahim öcel)

Sevgili uçanbilirli dostlar, hayatımda en çok yapmak istediğim etkinliklerin başında geliyor uçmak ve bunun iiçinde ilk defa da bir fırsat bulabilmiştim. Ancak hiç planlarımda olmayan bir seyahate cıkmak durumunda kaldım ve çok üzülerek bu güzel etkinliğe maalesef katılamayacağım. :'( Listeden adımı sildim. :-\ Sizlerden benim içinde uçmanızı rica ediyorum. En azından çok fotoğraf çekin. Çokkk çok eğlenin.. Sevgiler. ;D

Hepinize merhabalar, dün yaşadığım düşme sonucu dizimde oluşan travma ve ödem nedeniyle hareketlerimde kısıtlama oluştu, bu nedenle de çok istediğim ve bütün programımı bu etkinliğe göre ayarladığım halde katılmam artık zor görünüyor, üzülerek sizin yanınızda olamayacağımı bildirmek istedim, umarım bir daha ki sefere katılabilirim .

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- Gülbin
6- Murat(BolBuzJack)
7- A.Kadir Arsu (akarsu)
8- Insel Inal
9- Iceman® (ibrahim öcel)

akarsu' Alıntı:
Gülbin teyzeme de sırt çantamda yer var diye söz vermiştim ama... ;D sanırım beni affeder artık....
Verdiğiniz sözü tutmadınız bende vazgeçtim...
Şaka ama bende katılamıyorum sanırım, geçen hafta seyahatten dönerken uçakla iniş anında beynime saplanan korkunç bir sancı beni korkuttu iki gün ağrıyla dolaştım. Çok istememe rağmen yasakladılar bu etkinliği kusura bakmayın katılamıyacağım.

Merhaba biz gelmeyi heyecanla arzuluyoruz. Karavanimizda kalacagiz. Ama grubta bizim kadar heyecanli pek kimse yok gibi.
Neyse, esas merak ettigim bir program var mi? Yol tarifi var mi? Buradan (Istanbul, Moda) cuma gunu cikacak bir konvoy var mi? Karavanlara elektrik var mi? Tuvalet var mi? Esas onemli olan site acilmiyor.
Bir hafta oncesinde de boyle bir etkinlik var. Bilgilerinize.
http://www.bolu.gov.tr/xnewsdetails.aspx?id=159
Sevgiler Insel

Arkadaşlar merhaba, bayadır bi açıklama falan yapılır diye bekledim ama iş başa düştü sanırım

Öncelikle çok kapsamlı ve güzel bir gezi planlamıştık, ancak bazı aksaklıklar dolayısıyla planladığımız gibi sanırım istediğimiz şekilde gerçekleştiremeyeceğiz.

Kısaca haftasonu planımız şu şekildeydi;

- Cumartesi sabahı Gürsu'ya varış,
- Cumartesi günü akşam hava el verdiğince uçuş
- Gece Uludağ'da konaklama
- Pazar sabah erkenden "koğuş kalk" ve kahvaltı
- Sonra doğrudan Orhaneli/Sadağ Kanyonu yürüyüşü
- Ardından Mustafakemalpaşa'da peynir tatlısı molası ve Suuçtu Şelalesinde fotoğraf molası
- Karacabey'de sac kavurma
- Ve mutlu son.

Tabi eğer katılmayı planlayan arkadaşlar hala varsa (çünkü teker teker dökülmeler var ) yapabiliriz.
Haftaya pazartesiye kadar belirli bir sayıya ulaşabilirsek Uludağ'da konaklama kısmını ayarlamaya çalışırım.
Tabi bu durumda burdaki harcamalar ve ulaşım kısmını herkesin kendisinin karşılaması gerekecek.

Ben ve birkaç arkadaşım Cuma-Cumartesi bi aksilik çıkmassa Gürsu'dayız.

Bu durumda konu ile ilgili olarak cevaplarınızı, fikirlerinizi ve isteklerinizi bekliyorum. Selamlar.

Bu arada karavan için yer ve pistin hemen yakınında sosyal tesisler mevcut. Elektrik kısmını en iyi Recep bey veya İbrahim Bey cevaplayabilir.
İstanbuldan yola çıkacak herhangi bir konvoy şu an için yok sanırım, ama kısa sürede ne olacağı belli olacaktır.
Yol tarifi olarak istanbuldan gelecek olanlar için (en anlaşılabilir tarifi yapıyorum),

- İstanbul-Yalova-Gemlik-Orhangazi yolundan Bursaya vardıktan sonra, Şehir içine doğru ilerleyin.
- Sağda REAL süpermarketi geçtikten sonra yaklaşık 1-1,5 km sonra büyük bir göbeğe geliyorsunuz, buradan sola yani Ankara yoluna dönün,
- Gürsu Tabelasını görünceye kadar yaklaşık 10-11 km anayoldan devam ediyoruz,
- Zaten gürsunun içine girdiğinizde Dışkaya Köyü'ne doğru Take-Off tabelalarını takip etmeniz yeterli.
- Ayrıca ben gelebilirim diyen arka köy yollarından gelebilir, yaklaşık 50 km kısaltırsınız yolu. Yollar asfalt ancak çok virajlı ve dar. İsteyen olursa oradanda tarif edebilirim.

- Yada gelmeden önce haberleşirsek ben size rehberlik ederim

İstanbul-Gürsu

http://maps.live.com/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=40.191748~29.120035&style=r&lvl=13&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.41.0135613431611_28.9635264584658_%C4%B0stanbul%2C%20Istanbul%2C%20Turkey__~pos.40.2039073038532_29.2178348918329_G%C3%BCrsu%2C%20Bursa%2C%20Turkey__&rtop=0~0~0&encType=1

Arkadaşlar, bu ay 3 günlük haftasonu hakkımı geçtiğimiz hafta dalış için Ayvalığa harcadım, şu an kesin değil ama gelebileceğimi pek sanmıyorum, bir taraftanda uçmayı çok istiyorum ama cumartesi orda olmam baya zor, pazar belki ama o zamanda uçma şansım kalmıyor. Şimdilik adımı listeden siliyorum bir süpriz olursa geleceğim...

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5- A.Kadir Arsu (akarsu)
6- Insel Inal
7- Iceman® (ibrahim öcel)