KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gülbin teyzem.., ben sana demedim mi azıcık ye diye neyse ucustan evvel Sedat'la beraber bi yeriz bi yeriz sende gelirsin ucus kilosuna ) olmadı sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿
Ekip yavas yavas olusmaya basladi.. ;D mavis de katildi.. Bambicim yerimi sana veriyorum.. Teyzeyle ikiniz tam olursunuz..
Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???
elbetteki oluyor.Biz bazen ölüdenizde tridem dediğimiz 2 tane hafif yolcuyla havalanabiliyoruz,mesela annesi ve çocuğu yada 2 tane 45 -50 kg lik yolcu.Bu arada şu oluşturmaya başladığınız listeyi buradan deklara etsenizde bende uçacağım yolcu sayısını bilsem nasıl olur
Su listeyi olusturmaya baslayalim sayin hocamizin dedigi gibi. Ben 86 kg'mim ve sanirim ideal bir yolcuyum ucmak icin. Sabirsizlikla bekliyorum festival tarihini!..
Sedat hocam... hehe senin uçak dediğin 3dem oldu.. hehe böylece Gülbin+Bambina+pilot kardeş üçlüsü uçacak galiba.. süper yaaa.. ;D abi ağrı dağı olsa 3pod getirip çekerim ben bu fotoğrafı....
Bambicim hele bi gidelim oraya bak nasıl ucacaksın, ucacagız.. ve de dönecegiz tabiii...
ben hafifsin demedim ki.. ;D sadece sedatın tam yarısı kadarsın dedim...