5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,025
gulbinb' Alıntı:
Bİr daha yemenle ve göbeğinle ilgili konuşmayacağım baksana zayıf olmam başıma dert oldu
Umarım uygun bir hava olurda bende bu zevki yadarım

Gülbin teyzem.., ben sana demedim mi azıcık ye diye neyse ucustan evvel Sedat'la beraber bi yeriz bi yeriz sende gelirsin ucus kilosuna ) olmadı sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿

Etiketler
ben de uçmak istiyom

yalnız, bu kiloyla ben yanlışlıkla erkenden bosnaya kadar uçmiim ;D

Ekip yavas yavas olusmaya basladi.. ;D mavis de katildi.. Bambicim yerimi sana veriyorum.. Teyzeyle ikiniz tam olursunuz..
Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???

akarsu' Alıntı:
Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???

Abi bildiğim kadarıyla 2 kişilikten sonrakilere uçak denmeye başlıyor ;D

BamBina' Alıntı:
yalnız, bu kiloyla ben yanlışlıkla erkenden bosnaya kadar uçmiim ;D

Senden o kadar kolay kurtulabileceğimizi sanmıyorum ;D

akarsu' Alıntı:
sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿

elbetteki oluyor.Biz bazen ölüdenizde tridem dediğimiz 2 tane hafif yolcuyla havalanabiliyoruz,mesela annesi ve çocuğu yada 2 tane 45 -50 kg lik yolcu.Bu arada şu oluşturmaya başladığınız listeyi buradan deklara etsenizde bende uçacağım yolcu sayısını bilsem nasıl olur

Su listeyi olusturmaya baslayalim sayin hocamizin dedigi gibi. Ben 86 kg'mim ve sanirim ideal bir yolcuyum ucmak icin. Sabirsizlikla bekliyorum festival tarihini!..

sanalpilot' Alıntı:

elbetteki oluyor.Biz bazen ölüdenizde tridem dediğimiz 2 tane hafif yolcuyla havalanabiliyoruz

Sedat hocam... hehe senin uçak dediğin 3dem oldu.. hehe böylece Gülbin+Bambina+pilot kardeş üçlüsü uçacak galiba.. süper yaaa.. ;D abi ağrı dağı olsa 3pod getirip çekerim ben bu fotoğrafı....

sanalpilot' Alıntı:
Yolcuların kalkışta koşacağına kanaat getirirsem deneyebilriiz ,kilosu az 2 tane bayan yolcuyu uçurabilriim

yok efenim, deneme falan yapmayalım, uçurursunuz sonra dönmeyiz

hem ben o kadar zayıf değilim yahu,boy var Allahtan, 59-61 kg arasında gidip geliyom

Bambicim hele bi gidelim oraya bak nasıl ucacaksın, ucacagız.. ve de dönecegiz tabiii...
ben hafifsin demedim ki.. ;D sadece sedatın tam yarısı kadarsın dedim...

[attachment=1]

Bu durumda en kötü durumda olan benim sanırım. Benimle aynı ölçülerde başka bayan yok ki bir ay kendimi besiye çekeyim belki işe yarar

gulbinb' Alıntı:
Bu durumda en kötü durumda olan benim sanırım. Benimle aynı ölçülerde başka bayan yok ki bir ay kendimi besiye çekeyim belki işe yarar

eee Bende 50kg'yum istersen beraberde ucabilirsiz, eger uygun gorulurse))