KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Urünü muhtelif seferlerde deneyen arkladaşlarımız var ben 1 ton luğunu denedim gayet randımanlı ve kaliteli urun egemen beyde urununun arkasında duran biri alan herkese hayırlı olsun..
Merhaba
Bağlantı akü üzerinden yapılıyor 2mt kablosu var akü başlıklarına bağlanıyor toplanıp akü yanında kalabiliyor
çakmaklıkta olabilir,ama bu pek tafsiye edilmiyor,çakmaklık kablosu yetersiz kalıyor ve aşırı ısınma olabiliyor
saygılar
Urünü muhtelif seferlerde deneyen arkladaşlarımız var ben 1 ton luğunu denedim gayet randımanlı ve kaliteli urun egemen beyde urununun arkasında duran biri alan herkese hayırlı olsun..
egemen bey bugun 2,5 luk vinci ilk iş olarak ufak bir denedim benim focusu tıkır tıkır el freni ve viteste iken metrelerce cekti urun super cok memnunum teşekkurler...
egemen bey bugun 2,5 luk vinci ilk iş olarak ufak bir denedim benim focusu tıkır tıkır el freni ve viteste iken metrelerce cekti urun super cok memnunum teşekkurler...