7. Gezenbilir Festivali 2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,540
Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014

rabbit' Alıntı:
Arkadaşlar yonetim uyuyormuş biz üyeler olarak organize olalim kampimizi yapalim. Bu sene organize olup Yapabilirsek gelecek sene üyeler festivali olur

valla kamp organize etmeye ederiz onda sorun yok festival havasında geçmesi için duvar kano gibi faaliyetleri bulmak lazım boluda karagöl tarafında hazır duvarın olduğu bir yer vardı hadi hazır duvar var onu ordan hallettik başka faaliyerlerde ekleyebilmek gerek öyle bir gücümüz var mıdır ?

Gelen varsa festival olur bence... Diğerleri çok mu lazım ki? Festival olmasın adı varsın...

ok dir o zaman burdan kamp duyurusu açalım sorun yok ama benim gelme sebebim genelde duvar ve kano gibi sporlar içindi ama kampada hayır demem

Uyeler olarak imece yapalim o zaman Çiğdem en eskimiz anlatsin festival nasil oluyor gelenlerde elinden geleni yapsin pankartlar benden o zaman! !

Arkadaşlar,
Bu sene bildiğiniz üzere Ramazan ayına denk gelmesi sebebi ile ertelemiştik festivali. Şu anda da Sedat ve benim belgesel çekim programının yoğunluğu sebebi ile ilgilenemedik. Özür dileriz sizden. Konuyla ilgili en kısa sürede bir duyuru olacaktır merak etmeyin

rabbit' Alıntı:
Uyeler olarak imece yapalim o zaman Çiğdem en eskimiz anlatsin festival nasil oluyor gelenlerde elinden geleni yapsin pankartlar benden o zaman! !

Ben ilkinden beri katılıyorum festivallere bildiklerimi aktarayım diyecğim ama zatenbir festival yapılacakmış bizler yinede üyeler olarak arkadaşlara destek olmak adına aşağıdakikonulara destek olabilirsek hem sedat ve mertin yükü hafiflemiş olur hemde üyeler olarak festivalimize sahip çıkmış ve iki kişinin omuzlarına bunu yüklememişş oluruz diye düşünüyorum.

1) Her yıl Bolu civarında yapılan festivalimiz mevcut. bunun nedeni orta nokta olması ve katılımcıların çoğunlukla İstanbul ve Ankaradan katılıyor olması buna istinaden Boludan festival alanı olarak yer olayını halletmek yada alternatif alan teklifi olan varsa listeleyelim. Bu alanların organizesi için belediye valilik ile bağlantıya geçebilecek üyelerin organize olması

2) Festival alanı Gezenbilir afişleri "7. Gezenbilir festivaline hoşgeldiniz." başlıklı yer ve tarihin etkinlik fotolarının yer aldığı afiş pankart hazırlanması

3) Alanda uygulanabilecek Trekking, kano, gökyüzü gözlemi, çocuklara ilişkin etkinliklerin, konserlerin ( sokak sanatçıları da olabilir, müzik aleti çalan arkadaşların bize verecekleri konserler olabilir) gibi etkinliklerin planlanması ve görev alacak arkadaşların bunları üstlenmesi

4)duvar ve kano gibi diğer etkinliklerde kişilerle iletişime geçilip festival için organize edilmesi yada farklı etkinlik tavsiyesi olan var ise bunların organizesi için plan yapılması ve bunu üstlenecek üyelerin sorumluluk alması

5)Etkinlikler her yıl yapılan yarışma konseptinde olacak ise bu ödü, plaket ve şiltlerin yarışma sonuçlarına göre bastırılması vb.

bunlar genel çizgiler aklına farklı bir şey gelen var ise eklerse seviniirm.

Takip etsekte bir sonuç cikmayacak gibi görünüyor

takiippp

rabbit' Alıntı:
Takip etsekte bir sonuç cikmayacak gibi görünüyor
Bayramdan hemen sonra bir etkinlik mi planlasak acaba? 10-11-12 Ekimde Boluda Yedigöller olabilir

bayramda ; https://www.facebook.com/events/354269531402253/

festival öncesi aperatif olarak iş görürse buyurun

bayramda bişiler olsada yapsak-gitsek

ozo' Alıntı:
bayramda bişiler olsada yapsak-gitsek

bayramın 2. ve 3. günü beypazarı as balıkçılıkta kamp yapmayı düşünüyoruz.katılmak isterseniz bekleriz. link bir üstte var

arastuna' Alıntı:
bayramda ; https://www.facebook.com/events/354269531402253/

festival öncesi aperatif olarak iş görürse buyurun
teşekkürler sayfayı yenilemeden yazmıştım görmemişim pardon diğer alternatiflerede açığız