Hımmmm, herkes fikrini yazmış. Ne güzel. :
Ben de durumu yazayım: 45.500 TL. ödedim ve koç gibi biniyorum. Aks hatası olursa gider değiştiririz. Garantiden çıkarsa parayı verir yaptırırız. ;D
Dostlar; almayı düşünenler, kararsızlar, istenen parayla Duster'ı kefeli teraziye (kafanızda) koyarsınız,iki gözü birbirine denk gelmezse almazsınız olur biter.
Almayı düşünmeyenler zaten almayı düşünmemektedir. Dolayısıyla kararlarına saygılar.
Ucuz etin yahnisinden çekinenler pahalı et alırlar ve mutlu olurlar. Onlara saygılar.
Tek tek hataları genelleştirenler de zaten gerekçe arıyorlardır, bulmuş oldukları için mutlu olurlar; onlara da saygılar.
Piyasaya çıkan her yeni araba bir risk unsuru taşır. Çünkü uzun süreli kullanım yoluyla test edilmemiştir. Test edilenlerde bile sıkıntılar çıkabilidiğine göre, doğaldır. Risk alıp da satın alanlara da saygılar. HAYATIN KENDİSİ ZATEN RİSK DEĞİL Mİ!
Tuzunu yağını hesap eden çorba içemez. Ama herkes içtiği çorbanın parasını öder. Herkes kesesine göre ve dilediği servis varsa masaya oturur.
Güzellikler sizlerin olsun. herkese selam, Duster'la seyahate devam. ;D
SONUÇ: Bu duster denilen makina kötü çıkarsa ben ödediğim para kadar zarar ederim, ama fabrika batar. Bu da onların sorunu.