KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mernabalar. Hayir henuz getirmedim cunku yurt disindaki karavanimi turkiyeye getirip satabilme hakkim olup olmadigini bilmiyorum.Fakat siz arzu ederseniz size vekalet verip turkiye disinda teslim edebilirim.
Mernabalar. Hayir henuz getirmedim cunku yurt disindaki karavanimi turkiyeye getirip satabilme hakkim olup olmadigini bilmiyorum.Fakat siz arzu ederseniz size vekalet verip turkiye disinda teslim edebilirim.
Merhaba, yurtdışından ikinci el alıp getiremiyormuşuz. Başka başlıklar altında da çok kez bahsedilmiş, sınırdan karavanısız çıkan geri gelirken karavan getiremiyormuş. Gümrük bu konularda çok sıkı deniyor.
Gümrük ile uğraşmak sıkıntılı. Keşke daha rahat olsa da 750kg altı 2.el gidip avrupadan alıp getirebilsek.
Tr de sıfır fiyatları avrupa ile hemen hemen aynı olmasına rağmen 2. el fiyatları ülkemizde çok yüksek.
Sıfırı 25.000tl olan karavanı adam 8-10 yıl kullanmış eskitmiş, yatak vs kimbilir ne halde?! 20.000 istiyor. Ülkemizin insanının malı hakikaten kıymetli...