77 Model CJ5'imi Topluyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı55_jc5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 282
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,848

Etiketler
Ynt: 77 Model CJ5'imi Topluyorum

harika olmuş bizzat gidip baktım iyi bir işçilik olmuş vernikte harika olmuş hayırlı olsun inşallah bu yaz çok ama çok sıcak olacaaaaaaaaaaaaaak ;D ;D ;D ;D ;D ;D : : : : : : : :

ismail55' Alıntı:
harika olmuş bizzat gidip baktım iyi bir işçilik olmuş vernikte harika olmuş hayırlı olsun inşallah bu yaz çok ama çok sıcak olacaaaaaaaaaaaaaak ;D ;D ;D ;D ;D ;D : : : : : : : :
İsmail ustam bu kadar çok beğendiyse yakından takip edelim bu cj5'i ++ ;D

SaygınOzdemir' Alıntı:
İsmail ustam bu kadar çok beğendiyse yakından takip edelim bu cj5'i ++ ;D
teşekkür ederim saygın bey en yakın zamanda bitmiş haliyle fotolarını koyup test sürüşüne çıkcam inşallah allahın izni ile

ismail55' Alıntı:
teşekkürler ismail abii inşallah hafta sonu senin ordayım .

Maşallah Maşallah Oluyor Jant lastik de eklediğinde dudak ısırtacak sanırım ;D Ne kadar önemlidir bilmem ama camın siyah olması çok dikkat çekiyor kırmızı olsa daha iyi olabilir kolay gelsin ;D

Elinize sağlık güzel oluyor.

Şase ve tamponları nasıl boyadınız resimleri var mı? Ne çeşit bir boya kullandınız?

Bu arada üzerindeki lastikler kaplama mı , orjinal mi? Orjinal ise nasıl temin ediyorsunuz?

Güle güle kullanın.

SaygınOzdemir' Alıntı:
Maşallah Maşallah Oluyor Jant lastik de eklediğinde dudak ısırtacak sanırım ;D Ne kadar önemlidir bilmem ama camın siyah olması çok dikkat çekiyor kırmızı olsa daha iyi olabilir kolay gelsin ;D
teşekkür ederim saygın bey.inşallah bundan sonrasını kendi garaşımda yavaş yavaş yapıcam kaportacının dükkanından kurtuldum ya o bana yeter ;D ;D ;D

bafralı55_jc5' Alıntı:
teşekkür ederim saygın bey.inşallah bundan sonrasını kendi garaşımda yavaş yavaş yapıcam kaportacının dükkanından kurtuldum ya o bana yeter ;D ;D ;D

Allah kurtarmış sizi o zaman ne diyelim ;D keşke benımde garajım olasa da söküp taksak ustadan kurtuldunuz ama bizden asla bol boll fotoğraf bekliyoruz kolay gelsin ;D