KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhaba 8 mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediğimiz bir etkinliğimiz var. Ayın 12 sinde olmasının nedeni ise tiyatro sahnelerinin o tarihe kadar full dolu olması ve bizim etkinliklerimizi sergileyecek salonu ancak o tarihe bulabilmemiz.
Ekin Sanat Tiyatrosunda saat 7 de başlayacak olan etkinliğimizde yine kadın kolları grubunun çektiği çalışan kadınlar sinema belgeseli gösterimi olacak ayrıca toplamda 30-40 dakika sürecek olan 3 tane monolog tiyatromuz oynanacaktır.
Ayrıntıları daha sonra netleştikçe aktaracağım davetiyeleri isteyen arkadaşlar bana ulaşarak temin edebilirler. bunun için telefonumu veriyorum. özelden bana yazabilirsiniz.
12 Mart Cuma (8 Mart Dünya Kadınlar günü Etkinliği)
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Mesajı değiştirDeğiştir
Herkese merhaba 8 mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediğimiz bir etkinliğimiz var. Ayın 12 sinde olmasının nedeni ise tiyatro sahnelerinin o tarihe kadar full dolu olması ve bizim etkinliklerimizi sergileyecek salonu ancak o tarihe bulabilmemiz.
saat 7 de başlayacak olan etkinliğimizde yine kadın kolları grubunun çektiği çalışan kadınlar sinema belgeseli gösterimi olacak ayrıca toplamda 30-40 dakika sürecek olan 3 tane monolog tiyatromuz oynanacaktır.
Ayrıntıları daha sonra netleştikçe aktaracağım davetiyeleri isteyen arkadaşlar bana ulaşarak temin edebilirler. bunun için telefonumu veriyorum. özelden bana yazabilirsiniz.
NOT : etkinlikler ücretsiz olup davetiyeleri bana özelden ulaşarak yada ogün kapıya gelerek benden temin edebilirsiniz
mete bey çok teşekkür ederim. bu teşekkürü bütün emeği geçen arkadaşlar adına alıyorum. Bizim şimdiki çabalarımız şimdi ve gelecekteki nesiller için umarım başarılara dönüşür