KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aracın iç döşemesi kısmende olsa bitti. taban halısı off road yapılan bir araçta hiç mantıklı değil ama alt kısmı su geçirmez bir halı buldum birde rahatca sökülüp takılabiliyor o yüzden yaptırdım. ıslanırsa yada kirlenirse cıkartıp temizler geri takarım ısı ve ses izolasyonu için mecburen yaptırdım
hayırlı ugurlu aldun dana yapmışız bence 35 iyiydi ama limitleri zorlayalım diyorsun oda güzel
şindi bir proje yapsam en fazla 33 lastikden şaşmam nakadar yerden uzaklaşırsan okadar dert
hayırlı ugurlu aldun dana yapmışız bence 35 iyiydi ama limitleri zorlayalım diyorsun oda güzel
şindi bir proje yapsam en fazla 33 lastikden şaşmam nakadar yerden uzaklaşırsan okadar dert
biliyorum sıkıntılar artıcak ama hallederiz hepsini. ayna mahruti oranını biraz ağır yapıcaz 4,27 yada daha yukarısı. bu arada hala ön dana 44 yok duruma göre arıycam seni
hallettim abi arka difi full float yapıcam tam olucak enterin aksları kolay kolay kesilmez ama garanti olsun. dana 60 ın genişliği korkuttu beni ofsetsiz jant falan almak lazım oda 8 bijon jant bulmak daha zor en iyisi uğraşmayım dedim ;D ;D
bu arada nasıl oldu anlam veremedim ama amc 20 38 maxxisleri 35 silverstonedan daha rahat çevirdi ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D
hallettim abi arka difi full float yapıcam tam olucak enterin aksları kolay kolay kesilmez ama garanti olsun. dana 60 ın genişliği korkuttu beni ofsetsiz jant falan almak lazım oda 8 bijon jant bulmak daha zor en iyisi uğraşmayım dedim ;D ;D
bu arada nasıl oldu anlam veremedim ama amc 20 38 maxxisleri 35 silverstonedan daha rahat çevirdi ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D