84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,902

Etiketler
Ynt: 84 Jeep cj8

kupayı soyma başladı boyacı. tertemiz çıkıyo saclar, çürük çarık yok, boya güzel olucak sanırım

dodiklerimiz geldi Deniz abi (evedilaz) sağolsun, yerlerine alıştırdık çamurlukları tıraşladık boyayı komple saca kadar indirdik pazartesi astar atıp son rötuşları yapıcaz sonra boya

Hey maşallah ustad süper bişeyçıkacak

Güzel olacak nazar boncuğunu unutma bak )

yüreğinize sağlık devamını çok merak ediyorum emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum kolay geldin .. dileklerimle alt ve üstten meges olsun

feyzullah efe' Alıntı:
yüreğinize sağlık devamını çok merak ediyorum emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum kolay geldin .. dileklerimle alt ve üstten meges olsun

alt üst 3M veya benzer kalitede pütür olucak ama öncesinde galvanizli astar atalım diyor usta

merhaba Ozan bey ... resimlere bakakaldım... çok orjinal bir çalışma oluyor... ileride bende bir jeep toplamayı düşünüyorum... idolüm sizsiniz şimdiden iyi gezmeler...

mustafae' Alıntı:
merhaba Ozan bey ... resimlere bakakaldım... çok orjinal bir çalışma oluyor... ileride bende bir jeep toplamayı düşünüyorum... idolüm sizsiniz şimdiden iyi gezmeler...

teşekkür ederim umarım istediğiniz gibi bir jeep'e sahip olursunuz
bugün pazar ve ben hala cj ile uğraşıyorum sanayide. artık esnaf bana sanayiciyim gibi davranmaya başladı

araç dehşet oluyo meraklılarına duyurulur.takip edin görün.ben gördüm.sürecem de inşallah demi ozan efendi ;D ;D ;D

kolay gelsın gercekten guzel ve temız bır arac cıkacak ortaya

dentist' Alıntı:
araç dehşet oluyo meraklılarına duyurulur.takip edin görün.ben gördüm.sürecem de inşallah demi ozan efendi ;D ;D ;D

ne demek abi her zaman senin. ama bindikden sonra 5,9 satıcam cj toplayalım deme ihtimalin çok yüksek, baştan uyarıyım sonra ban virüs bulaştırdın falan deme