KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sonunda sac astarını attık macun işlerini bitirdik iç kısmı temizleyip astarını attık yarın pütür atıcaz büyük ihtimalle würth markasının pütürü olucak
ustam biraz yaşlı emekli bir yetkili servis boyacısı, bıkkın bir tipi var ilk aracı gördüğünde yapmak istemiyo gibi bir tavrı vardı ikinci gün bu adama bişey oldu elini başka hiç bir araca değmedi iki haftadır. her şeyin en kalitelisini aldırdı ince ince bütün ayrıntılara girdi aklımızdan geçmeyen işler yaptı. büyük bir şaşkınlıkla izliyorum hem çok iyi gidiyo hemde hızlı. ustam söylemiyo ama anladığım kadarıyla bu işi bitirince emeklisini istiycek ikinci kez. bu adam işi amerikanda öğrenmiş amerikanda bırakacak
kolay gelsin
bende cj almayı düşünüyorum, kısa mı uzun mu karar veremedim. sizinki bana fikir verecek gibi duruyor.
emeğinize değeceği kesin.
Son resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
kolay gelsin
bende cj almayı düşünüyorum, kısa mı uzun mu karar veremedim. sizinki bana fikir verecek gibi duruyor.
emeğinize değeceği kesin.
Son resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
ve sonunda motoru açtık
silindir kapak, eksantirik mili,pistonlar, sekmanlar, subaplar, yataklar, znicir, dişli , su tapaları, karter,yağ pompası vs vs sıfırlarıyla değişti