9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,142

Etiketler

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz.

Nedir son durum nerede,ne zaman oluyor buluşma ?

umutkaptan' Alıntı:
ben 4 gibi gelebilirim
Tamam abi.Telefon numaram 0 554 894 00 69 , bu numaradan ulaşırsın bana bir durum olursa.

aytuLe' Alıntı:
Nedir son durum nerede,ne zaman oluyor buluşma ?

Saat 15:00'da Yahya Kaptan mah. / Arasta Park / Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.

bende izmittenim ama gelemeyeceğim
o saatte katılmam gereken bir düğün var.

İstabul'da oturuyorum ama geleceğim yinede , Kocaeli'de oturup da gelmeyenler utansın ;D ( Bir sorun çıkmaz ise tabi )

Edit : Mekanı tam olarak bilmiyorum aranızdan birisi beni 42 evler durağından alabilir mi ?

aytuLe' Alıntı:
İstabul'da oturuyorum ama geleceğim yinede , Kocaeli'de oturup da gelmeyenler utansın ;D ( Bir sorun çıkmaz ise tabi )

Edit : Mekanı tam olarak bilmiyorum aranızdan birisi beni 42 evler durağından alabilir mi ?
Selamlar , benim aracım yok , alabilecek arkadaşlar varsa mutlaka alırlar.Ancak ben size tarif edeyim ; 42 Evler durağından Hat4(Umuttepe)'e binerseniz sizi Yahya Kaptana kadar getirir. İneceğiniz yer Gökkuşağı İş Merkezi(halk arasında gros diye bilinir , siz gros deyin şöfore.)Orada da kime sorsanız gösterir Arasta Park'ı. gösterdikleri yere dümdüz ilerleyin direkt karşınıza çıkar. Çok kolay bir yerde.

1) Deniz Temizce
2) Erkan Durmuş
3) Aytaç Şenoğlu
4) Alican GÜRAY
5) Umut Öcal
6) Mert Sapancı

alican4153' Alıntı:
Gelişme var 6 kişi olduk
Bugün Kahve Dünyasına gittim konuşmak için , rezervasyon gibi bir hizmetimiz yok dediler. Siz gelince biz ayarlarız bir şekilde falan dediler.Ben de ne olur ne olmaz diye 1 saat erken gideceğim. Malum cumartesi , ayakta kalmayalım diye. Bir arkadaşımdan rica ettim gel benimle , 1 saat ne yapacağım gibisinden , Sağ olsun kabul etti.

SON KONULAR - FORUM