93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,082
Evet daha yüksek model bir kj mantıklı olabilir tabi. 40.000 tl civarı iyi bir araç bulunursa. Şimdi kj leri incelemeye başladım mantıklı geliyor

Etiketler
Evet daha yüksek model bir kj mantıklı olabilir tabi. 40.000 tl civarı iyi bir araç bulunursa. Şimdi kj leri incelemeye başladım mantıklı geliyor
KLL nin aracına da bir bakın derim,bilinen bir araç, en önemlisi de teknik bilgisi yüksek olan bir kullanıcıdan araç almak çok önemli..

Evet biliyorum ilana bakmıştım 45.000 istiyordu sanırım. Alacağım arabayı forumdan güvenilir birinden almayı tercih ederim. İlk önce binek arabamı satmam gerekiyor. Onu satar satmaz sanırım Kj alıcam. Takas yapan biri olursa takasa da girebilirim.. Ama dediğiniz gibi KLL’nin aracı olabilir.

KJ ler konusunda çok bilgim yok, ama arazide ZJ den aşağı kalacağını düşünmüyorum, diğer yandan yeni yenidir..

Selam
Forumda ne var ne yok diye gezinirken rastladım. Çok büyük hevesle yıllar sonra topladığım araç evlenince eşime verdim ancak büyük geliyor. 94 model 5.2 takasa verebilirim tabi aracın ne olduğu da önemli. Ama bil ki çok doğru bir araç yolundasın...

Pazartesi araba bakmaya gidiyorum. Çok faydası olacak.
Teşekkürler.

Herkese merhaba.
Köken olarak chopper motosikletçiyim. Eşimle birlikte bir de micramız var.
Ancak her ikimizin de çocukluk rüyası (30'lu yaşlardayız) olan Grand Cherokee'ye gönlümüzü kaptırdık. Micra'yı satıp Cherokee almayı düşünüyoruz.
Sayfayı neredeyse baştan aşağı okudum. Halen güncel bir sayfa olması beni çok sevindirdi. Demek ki yalnız değilim
Bu araç halen alınabilir mi? Biz kampçı bir çiftiz. Şimdiye dek hem motosikletimizle kamp alanlarında tatillerimizi geçirdik. Ancak şimdi planımız araç üstü çadır setiyle daha özgür birer kampçı olmak.
Henüz 3-4 gündür araştırıyorum aracı. Etrafımda bilen de kullanan da yok. Bu yüzden altın değerinde bilgiler edindim. Herkese çok teşekkürler.
Halen zj kullananlar varsa yaşayabileceğimiz muhtemel sorunlarla ilgili bilgi verebilir mi? 30.000 - 35.000 bandında artık bu araçlar ve epey yaş aldılar.
Değerli görüşleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

merhaba,

şu konuyu da bir okuyun derim.

https://www.gezenbilir.com/konu/96-zj-guenluegue.121153/

alınacak 2. el bu yaşta bir araçta olası problemlere her an hazır olmak lazım.
ya da bu konudaki gibi toplanmış bir araç bulmak.

30-35 in üstüne kenarda 5-10 arası ne olur ne olmaz parası var ise bence düşünmeyin.
temiz araç bulabilmek mesele ama. en az iki defa eksper yaptırın ki biri jeep servisi olmalı.
ayrıca bakımları kayıtlı bir araç bulabilirseniz o da iyi.

Merhaba, yanıt için çok teşekkürler.

Dün forumu gezerken denk geldim gönderdiğiniz konuya. Epey okudum ve açıkçası biraz gözüm korktu. Motosikletten dolayı eli az çok anahtar tutan biriyim ancak bu ebatta bir makineyle başa çıkabilir miyim bilemiyorum. İzmir’de iyi usta önerilerine ihtiyacım var.

Yüksek varsıllığı olan insanlar da değiliz. Umarım işler bizim ve bizim gibi bu araca gönlünü kaptırmış herkes için iyi gider

İzmir’de usta tavsiyelerine her daim açığız. Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İmir konusuna ben yabancıyım ama başka arkadaşlar yardımcı olacaktır.
ZJ kısmet işi, temiz gözükür araç masrafı bitmez, dökük gibi durur ama hiç masraf çıkartmaz