93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,476
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

Alpaslan sen bu akşam misafirliğe gitmemişmiydin...?!?!?!?
Eh...! ben seni, Serkann'a ispiyonlamassam....!!!!

Etiketler

Araba olayı birazda şans işi...Bizim iş yerindeki arkadaş gitti 93 model renault manager aldı,önceki sahibide iş yerinden.Araba dağ taş arıza vermeden yola devam ediyor.Manager gidiyorsa 1993 model ZJ nin neyi eksik

tüm fikirlere saygıyla katılıyor ve olumlu yönde destek veriyorum ??? ??? ??? ;D

ben tüm insanları severim ...yaptıkları seçimlerden dolayı satece üzülürüm .....offff alpaslan görmesin gene sataşır bana konu neydi ;D...93 cherokee yardım ...nasıl yardım edebilirim buyrun ;D

bu adamın hiç bir şeye saygısı yok

Ayhan bey hadi gelin size de GRAND CHEROKEE zj alalım,beraber sonra Çanakkale'de misafirim olursunuz ne dersiniz

satabilsem arabamı alıcammmmm........................http://www.sahibinden.com/orjinal_degil_boyada_var_tam_20_yasinda-94WQQaXQQ14725323WQQpXQQdisplayitem

ayhanbursa' Alıntı:
satabilsem arabamı alıcammmmm........................http://www.sahibinden.com/orjinal_degil_boyada_var_tam_20_yasinda-94WQQaXQQ14725323WQQpXQQdisplayitem

....h! satarsın. Tövbe yarabbi bu ne abicim. Alanın anasını avradını.... dememişsin bir tek. Dövseydin bari. Artistmisin nesin.
Neyse boya var mı araba da ben onu soracaktım XJ arıyorumda ama orjiinal istiyorum. Boyaları dökülmüş çürümüş falan... ;D

çok araba satmışımdır gelip böyle boya varmı diye bakarlar ya öldürüyolar beni baktıkları araç 10 ..15 yıllık araçlar orjin olup nolucaksa ulan ne güzel boyatmış işte pas yyok çürük yok .......bir ara tofaşların boyası atıyordu branda koymaktan dedier ama sanırım hata vardı o arabalar hep öyle gezdi tavan boyandı demesinler diyeee ooooooooooo alp nerden sordun yaaa ;D

Ben senin sitenin seviyesini düşürdüğün kanaatindeyim abi. Seni şikayet edeceğim. Avatarında ismini siyahla yazsınlar senin.